Satellite 1-416

NHL

Zaver utkani Toronto-Buffalo v MP3

Rozhovor s Alesem Kotalikem v MP3

Toronto pokracovalo v cerne serii
Toronto-Buffalo 4:8 (1:2, 3:3, 0:3)

Alex Steen pred brankou Buffala


Branky:
5. Steen 12 (Wellwood, Sundin) presilovka, 29: Steen 13 (Wellwood, Kaberle) presilovka, 34. Ponikarovskij 12 (Antropov, Klee), 37. Chavanov 4 (Kilger, Sundin) v oslabeni - 13. Hecht 13 (Gaustad, Afinogenov), 19. Roy 5 (Afinogenov, McKee), 24. Campbell 8 (Drury, Pominville), 24. Vanek 14, 34. Pominville 10, 47. Drury 17 (Kotalik, Campbell), 53. Vanek 15 (Hecht, Fitzpatrick) 60. McKee 4 v oslabeni, do prazdne branky. Strely na branku: 37:32. Presilovky: 8:8. Vyuziti: 2:3. Divaci: 19477.
Po slibnem zacatku, kdy se Maple Leafs dostali do vedeni, byli to hoste, kteri prevzali taktovku a na zacatku druhe tretiny jiz vedli 4:1. Po vymene brankaru, se Toronto dostalo opet do tempa a snizilo dvakrat na rozdil jedine branky. Misto zaverecneho naporu vsak doslo k utlumu, ktery Sabers opet trestali a tecku za utkanim udelal do prazdne branky McKee v posledni sekunde zapasu.
Po zapase jsme se nejprve zeptali Alese Kotalika, jestli dvanact branek neni prilis mnoho na zapas v NHL.
AK: Kazde utkani je jine a my jsme vedeli ze Maple Leafs maji problemy. Podarilo se nam utect na rozdil tri branek. Pak jsme pro zmenu inkasovali, ale dobre bylo, ze jsme se nezacali strachovat o vysledek a hrali stale svou hru. O utkani rozhodl paty gol, kdy jsme opet Torontu utekli.
ABE: Jak to vypadalo se statistikami?

Kotalik v souboji s Chavanovem

AK: Pro mne to neni dulezite, pripsal jsem si jeden bod za asistenci pri Druryho brance. Jsem rad, ze jsme tento dulezity zapas vyhrali. Zatim jsem spokojen. Chybi mi jeden gol do dvacetigolove hranice, coz bylo mym cilem. Dalsim cilem bylo dostat se na olympiadu a to se mi nepodarilo. Chci se soustredit na vykon muzstva. Dostat se konecne do play-offs.
ABE: V poslednim utkani s Rangers jsi vstrelil viteznou branku. Jsou zapasy s Rangers neco jako derby?
AK:
Hrat v Madison Square Garden je vzdycky zazitkem a je to neco zvlastniho, ale jako derby povazuji zapas s Torontem. Zapasy s Rangers jsou sledovane doma a proto jsem rad, kdyz se mi zapas podari.
ABE: Jak je dulezita olympijska prestavka?
AK:
Je to prijemne, tech zapasu je skutecne mnoho a clovek se muze zregenerovat. Navic si trochu vycistime hlavy. Po prestavce se uz body budou tezko honit. Navic potom bude velice tezke vyhravat jednotlive zapasy.
ABE: Jak se dobre vykony odrazily na navstevach v Buffalu?
AK:
Meli jsme nekolik vyprodanych zapasu. Lidi to ocenuji. Doufejme, ze nase vykony budou takove, ze lidi budou chodit stale. Dovedu si predstavit, jak mesto ozije, jestlize se tam bude hrat Stanley Cup.
Ales Brezina

 

 

 

Ponikarevskij strili treti branku Toronta

 

Ostatni zapasy v sezone 2005-2006

Priprava: Toronto-Detroit 4:3

Toronto-Ottawa 2:3 po samostatnych najezdech

Toronto-Montreal 4:5

Toronto-Carolina 5:4

Toronto-Philadelphia 2:5

Toronto-Boston 5:4

Toronto-Ottawa 0:8

Toronto-Florida 2:1

Toronto-Tampa Bay 5:3

Toronto-Washington 6:4

Toronto-San Jose 4:5

Toronto-LA Kings 1:2

Toronto-Anaheim 3:2

Toronto-Boston 2:1

Toronto-Buffalo 4:3 po samostatnych najezdech

Toronto-Pittsburgh 3:2 v prodlouzeni

Toronto-Phoenix 3:4

 

Sezona 2003-2004

Svetovy pohar 2004

Satellite1-416.com