Satellite 1-416

NHL

Rozhovor s Tomasem Kaberlem v MP3

Akci Clowa pribrzdil Allison

Predcasny spanek na vavrinech
Toronto-San Jose 4:5 (3:1, 0:3, 1:1)

Branky:
6. Tucker 12 (Sundin, Steen), 10. Lindros 11 (Steen, Allison) presilovka, 11. Stajan 4 (Colaiacovo, Wellwood), 58. Allison 6 (Klee, Ponikarovskij) - 5. Hannan 2 (Marleau, Stevenson), 26. Marleau 11 (Thornton) presilovka, 29. McCauley 5 (Marleau, Dimitrakos), 32. Smith 3 (Dimitrakos) v oslabeni, 55. McCauley 6 (Preissing, Thornton) presilovka. Strely na branku: 28:27. Presilovky: 6:5. Vyuziti: 1:2. Divaci: 19386.
Hoste se prekvapive dostali do vedeni Hannanem, ale pak Maple Leafs ovladli hru a v 11. minute jiz vedli 3:1. Nasledovalo vsak nepochopitelne vypnuti, coz hoste tolerovali do zaveru prvni tretiny. V druhe casti hry byla sice hra na lede vyrovnana, ale Zraloci tremi brankami otocili skore. V uvodu zaverecne tretiny se nedostavil ocekavany napor domacich. Hoste kontrolovali hru a pet minut pred koncem pri presilovce pet na tri McCauley zvysil na 5:3. Toronto se snazilo zkorigovat stav utkani a po strele Allisona se Maple Leafs podarilo snizit na rozdil jedine branky. Kuriozni na teto situaci bylo, ze rozhodci si teto branky puvodne nevsimli, ale po intervenci behem nasledujici reklamy se rozhodli pro videozaznam, ktery ukazal, ze puk byl za carou. Zaverecny napor Maple Leafs vsak prisel pozde. V dresu San Jose nehral Milan Michalek, zatimco v dresu Toronta odehral Tomas Kaberle 26:17 min. Po utkani jsme ho proto pozadali o zhodnoceni utkani:

Vyrovnano na 3:3
TK:
Meli jsme solidni prvni tretinu, ale nechali jsme se trochu ukolebat, San Jose se dostalo do vedeni a my uz jsme to nestacili zvratit. Vratili jsme se z dobreho zajezdu a je to skoda, ze jsme ztratili body.
ABE: Rikas dobry zajezd, mohl bys k tomu rici neco vice?
TK:
Hrali jsme jednoduse nedostavali jsme moc golu. Jednou jsme vyhrali 2:1, jednou prohrali se stejnym vysledkem a nakonec jsme vyhrali 4:0. Dostali jsme pouze tri goly, coz je dobre vysvedceni pro obranu a i v Tampe jsme mohli uhrat jeden bod. Meli jsme sedm zapasu v deviti dnech, coz je hodne, ale v prosinci hrajeme prevazne doma, takze si odpocineme a doufam, ze dokazeme vyuzit domaci prostredi.
ABE: Nepodepsala se na vas unava prave v druhe tretine, kdy jste naprosto vypnuli a San Jose vstrelilo tri branky?
TK:
Je to mozne, ale prestali jsme hrat jednoduchy zpusob hokeje. Pridavali jsme neco navic, tim vznikaly chyby a San Jose jich vyuzilo.
ABE: Co se vlastne stalo pri ctvrte brance?
TK:
Rozhodci chteli nejprve vylucovat, ale kdyz jsme reklamovali branku, tak se zeptali videorozhodcich a zaznam prokazal branku.
ABE: Ackoliv je prosinec, San Jose bylo prvnim muzstvem ze Zapadni konference, ktere prijelo letos do Toronta. Bylo v utkani neco, co jste nemohli ocekavat?
TK: Zraloci hrali trochu jinym systemem. Agresivne napadali s dvema hraci. Dobre bruslili a hrali naplno. Nestaveli hru na technice a dnes se jim to vyplatilo.
ABE: Vcera zaskocili i Buffalo, analyzovali jste tento zapas?
TK:
Pred kazdym zapasem studujeme hru soupere a snazime se zjistit, co na ktere muzstvo plati. Chyba nebyla, ze bychom nevedeli, co budou hrat, ale v tom, ze jsme nehrali pozorne za stavu 3:1 a umoznili jsme jim zvratit vysledek.
ABE: Co se da ocekavat v pristim utkani proti LA Kings?
TK:
Ti hraji podobny hokej. Maji tam zkusene hrace a dokazi hrat perfektne presilovku. Musime hrat proti nim agresivneji a vice atakovat brankare.
Ales Brezina

Akce se skoncila posunutou brankou

Toronto-Ottawa 2:3 po samostatnych najezdech

Toronto-Montreal 4:5

Toronto-Carolina 5:4

Toronto-Philadelphia 2:5

Toronto-Boston 5:4

Toronto-Ottawa 0:8

Toronto-Florida 2:1

Toronto-Tampa Bay 5:3

Toronto-Washington 6:4

Sezona 2003-2004

Svetovy pohar 2004

Satellite1-416.com