Satellite 1-416

NHL

Zaver utkani Toronto-Tampa Bay v MP3

Rozhovor s Pavlem Kubinou v MP3

Rozhovor s Vaclavem Prospalem v MP3

Sundinuv navrat
Toronto-Tampa Bay 5:3 (2:0, 2:1, 1:2)

Pred torontskou brankou
Branky: 1
1, O'Neill 5 (Sundin, McCabe) presilovka, 20. Tucker 6 (Lindros) presilovka, 34. Sundin 1 (O'Neill, Klee), 38. Steen 6, 60. Kilger 1 do prazdne branky - 24. Artuchin 1 (Tarnaskij, Boyle), 41. Boyle 4 (Prospal, LeCavalier) presilovka, 50. LeCavalier 10 (Andreychuk, Richards). Strely na branku: 26:36, Presilovky: 8:7. Vyuziti: 2:2. Divaci: 19290.
Maple Leafs nastoupili s kapitanem Matsem Sundinem a jiz pri prvni brance, ktera padla v 11. minute pri presilovce asistoval O'Neillovi. I dalsi torontska branka padla pri presilovce. Tentokrat Lindros uvolnil u prave tycky stojiciho Tuckera. Uvod druhe tretiny patril hostum a Artuchin dokazal snizit na rozdil jedine branky. V 34. minute prisel ke slovu Sundin a zaznamenal svuj prvni letosni gol kdyz doklepl z leve strany puk za Grahamova zada. Prestoze jeste v druhe tretine Steen zvysil na trojbrankovy rozdil, v zaveru Tampa zle dotirala a mnoho nechybelo k vyrovnani. Dve vysoke hole Sydora vsak znamenaly sest minut vylouceni v poslednich sesti minutach a konec nadeji pro hosty, v jejichz muzstvu nastoupili i Pavel Kubina a Vaclav Prospal.

Treti Sundinova branka
Zde jsou nektere jejich postrehy:
PK:
Zaspali jsme trochu v prvni tretine pri oslabeni a inkasovali jsme dve branky. Druhou tretinu jsme hrali lepe, ale dostali jsme opet dve branky. V treti tretine jsme Toronto prehrali, ale udelali jsme zbytecne fauly, ktere nas pripravily o moznost vyrovnat.
ABE: Jste uradujici sampioni, do jake miry vase muzstvo rozhodila stavka NHL?
PK:
Stavka poskodila vsechna muzstva stejne, ale prisli jsme o radu oslav, ktere by se za normalni situace konaly.

Kubina v souboji s Belakem
ABE: Jak se jako obrance vyrovnavas se zmenou pravidel?
PK:
Ja se s tim vyrovnavam celkem dobre. Jako obrance musim vice bruslit.
ABE: Co rikas hracimu systemu, kdy hrajete na jedne strane pomerne hodne zapasu v jedne divizi a s nekterymi muzstvy se vubec neutkate?
PK:
Asi se to nedalo udelat jinak, protoze je olympijska sezona, ale hrat osm zapasu s muzstvy z jedne divize je hodne. Na druhou stranu jsou to velice dulezite zapasy.
ABE: Nevede to k urcitemu stereotypu?
PK:
Urcite, vsichni hraci se znaji.
Utkani v rychlosti popsal i Vaclav Prospal.
VP:
Zapas nelze hodnotit pozitivne. Hrali jsme neuveritelne hloupe. Byli jsme casto v oslabeni a dnes proti prumernemu muzstvu, ktere dokaze vyuzit presilovku, nelze takto hrat, natoz proti Torontu. Toronto vstrelilo prakticky tri goly z presilovky. I kdyz ten treti gol by v okamziku, kdy nas hrac uz vskocil na led (ctyri sekundy po navratu St. Louise, pozn. red.) To byla dan za zbytecna vylouceni.

Prospala a Berg
ABE: Z osmi vylouceni, bylo sest za hru vysokou holi
VP:
To je take tim, ze jsou faze utkani, kdy se nic nepiska a jindy pak rozhodci piskaji vsechno. My vsak nemuzeme timto zpusobem hrat, protoze nase sila je v tom, kdyz hrajeme pet na pet. Totez se nam stalo doma s Atlantou, kdy jsme prohrali 4:6 a inkasovali ctyri branky v oslabeni.
Ales Brezina

Toronto-Ottawa 2:3 po samostatnych najezdech

Toronto-Montreal 4:5

Toronto-Carolina 5:4

Toronto-Philadelphia 2:5

Toronto-Boston 5:4

Toronto-Ottawa 0:8

Toronto-Florida 2:1

 

Sezona 2003-2004

Svetovy pohar 2004

Satellite1-416.com