Satellite 1-416

NHL

Rozhovor s Lubomirem Visnovskym v MP3

Jedna z mnoha akci pred brankou LA

Kings kralovali v Torontu
Toronto-LA Kings 1:2 (0:1, 1:1, 0:0)

Branky:
29. Tucker 13 (Kaberle, McCabe) presilovka - 4. Brown 5 (Belanger, Norstrom), 25. Brown (Norstrom, Belanger) presilovka. Strely na branku: 37:23. Presilovky: 9:8. Vyuziti: 1:1. Divaci: 19403.
O utkani prakticky rozhodla prvni tretina, kdy Kings ziskali vedeni 1:0 a prehrali domaci Maple Leafs. V druhe tretine sice Toronto vyrovnalo hru, zlepsilo se ve strelbe, ale Brown svou druhou brankou v utkani zvysil na 2:0. Jedinou branku domacich vstrelil pri presilovce pet na tri Tucker z nahravky Tomase Kaberleho. V zaveru utkani Toronto nemohlo hrat vyrazneji power-play protoze zapas dokoncilo v oslabeni tri na pet. V dresu LA Kings odehrali pres devatenact minut, jak Lubomir Visnovsky, tak i Pavol Demitra. O zhodnoceni jsme tentokrat pozadali obrance LA Kings Lubomira Visnovskeho:

Lubomir Visnovsky s cislem 17
LV:
Byl to velice tezky zapas. Po poslednich prohrach, jsme nutne potrebovali bodovat.
ABE: Jak vypadaly jednotlive tretiny?
LV:
Ujali jsme se vedeni Brownem a brankar Garon chytal velmi spolehlive. Presto jsme si vypracovali radu sanci, coz mne prekvapilo. Toronto celkem neutocil, az v zaveru prvni tretiny si vypracovalo nekolik sanci. Bylo to spis z brejku. Druha tretina byla velice tezka. Za stavi 2:0 jsme meli hrat ctyri minuty v oslabeni ctyri na pet, ale Conroy ztratil hokejku a nakonec situaci vyresil tak, ze chytil puk do ruky a vyhodil ho. Takze jsme hrali oslabeni tri proti peti a inkasovali jsme jedinou branku. V posledni tretine se to dost vleklo. Toronto dalo do hry vsechno, ale my jsme sazeli na brejky.
ABE: Jak vam vyhovuje letosni system NHL, kdy hrajete minimalni pocet zapasu na vychode?
LV:
Je to dobre, protoze my mame vsude daleko a tim, ze hrajeme vice zapasu v nasi divizi, tak nemusime letat tak casto.
ABE: Blizi se olympiada, jak se na ni tesis?
LV:
Olympiada je daleko a my musime sehrat jeste hodne zapasu, ale tesim se a doufam, ze na ni pojedeme v plne sile. Bude zalezet na momentalni forme a jak nam pujde hra.
Ales Brezina

Radost hracu LA po utkani

Toronto-Ottawa 2:3 po samostatnych najezdech

Toronto-Montreal 4:5

Toronto-Carolina 5:4

Toronto-Philadelphia 2:5

Toronto-Boston 5:4

Toronto-Ottawa 0:8

Toronto-Florida 2:1

Toronto-Tampa Bay 5:3

Toronto-Washington 6:4

Toronto-San Jose 4:5

 

Sezona 2003-2004

Svetovy pohar 2004

Satellite1-416.com