Satellite 1-416

Zaver utkani Toronto-Boston v mp3

Rozhovor s Davidem Krejcim v mp3

David Krejci a torontsky Bozak

V Torontu zaril David Krejci
Toronto-Boston 3:6

Ve stredu odehral v Torontu jedno z nejlepsich utkani v teto sezone David Krejci. Byl vyhlasen prvni hvezdou utkani, vstrelil jednu branku a na dalsi dve nahral. K samotnemu utkani pak rekl:
DK: Dnes jsem odehral docela dobry zapas. Doufam, ze to bude takto pokracovat. Konecne jsem se odrazil snad moje produktivita pujde konecne nahoru.
ABE: Ale utkani pro vas nezacalo dobre, Grabovski v 8. minute zajistil Torontu vedeni
DK:
To bylo pri presilovce, ale nebyla to tragedie, protoze jsme vedeli, ze mame dobry tym pri hre pet na pet. V zapeti se nam podarilo srovnat rovnez pri presilovce.
ABE: Po dvaceti minutach to bylo 1:1, ale podarilo se vam vstrelit druhou branku v uvodu druhe tretiny.
DK
: Nathan Horton mi to hodil z prave strany pred branku, byl to nacviceny signal, ktery vysel.
ABE: Stale vsak utkani nebylo rozhodnuto. Dulezita byla treti branka, kterou vstrelil Zdeno Chara, pri ktere jste asistoval.
DK
: Kazda branka byla dnes dulezita. Videl jsem, ze Zdeno je volny, tak jsem mu to naserviroval. Byl sam mezi kruhy a z takove pozice dokaze skorovat.
ABE: Dalsi asistence prisla pri pate brance Milana Lucice
DK:
Vedli jsme o branku a nechteli jsme nic zkazit. Videl jsem, ze Lucic je volny, tak jsem mu to nahral pred branku a on skoroval.
ABE: Nebyla to posledni sance v utkani. Ta prisla pri zaverecne power play, kdy jste nastrelil bocni sitku opustene torontske branky
DK:
Chtel jsem to nahrat Lucicovi, aby mel hattrick, ale nemohl jsem ho najit a pak jiz tam byl obrance, tak jsem to vystrelil na branku a slo to do tycky. Ale to zas tolik nevadi.
ABE: Kdyz jsme spolu hovorili pred dvema roky, tak jste rikal, ze byste chtel neco vyhrat. Tehdy vam bylo jedno jestli je to Presidentuv pohar nebo Stanley Cup. Vloni jste ziskal Stanley Cup. Jaky to byl pocit?
DK:
Byl to nejhezci okamzik v zivote. To se neda popsat. Doufam, ze budu v NHL jeste par let a doufam, ze se mi podari Stanley Cup jeste jednou ziskat.
ABE: Jak tezka to byla serie s Vancouverem?
DK
: Vsechny zapasy byly velice tezke, hrali jsme vzdy na sedm zapasu a stalo nas to hodne sil. Proto jsme meli i pomalejsi zacatek v teto sezone. Vsechno to stalo za to. Bylo to krasne leto.
ABE: Zacatek sezony byl slabsi, ale chytili jste se v zapase s Torontem doma, dalsi dobry zapas byl zde v Air Canada Centre, kdy jste Toronto doslova rozdrtili. Od te doby hrajete jako vymeneni. Proc se vam prave proti Torontu tolik dari?
DK:
Hrajeme stale stejnou hru a proti Torontu nam to tam prave nejak pada. V sobotu s nimi hrajeme opet a bude to tezky zapas, protoze se predchozi zapas analyzuje a opravuji se chyby. Pokusime se vyhrat po ctvrte za sebou.
ABE: Co soudite o systemu NHL, kdy za vitezstvi v prodlouzeni ci po najezdech jsou dva body, stejne jako v normalnim case?
DK:
Myslim si, ze je to spravedlive. Extraliga v Cechach ma delbu tri bodu, ale zde je mnoho zapasu a rychle by se rozhodlo o ucastnicich Stanley Cupu. Je to pak zajimavejsi pro divaky i pro hrace.
ABE: Jak se meni formace v utoku. Hrajete stredniho utocnika, kdo jsou vasi nejcastejsi partneri?
DK:
Nejcasteji mam na levem kridle Milana Lucice a na pravem Nathana Hortona. Jsem na ne zvykly a hraje se mi s nimi skutecne vyborne.
ABE: Dnes to byla ctvrta branka, osma a devata asistence, jake mate cile?
DK:
Moc o tom nepremyslim. Kdyz budu mit osmdesat bodu a nedostaneme se do Stanley Cupu, pak nebudu spokojeny. Kdyz budu mit mene bodu, ale budeme mit sanci ziskat Stanley Cup, budu zcela stastny.
ABE: Pro ten postup jste udelali dnes dulezity krok, protoze jste se dostali do cela Severovychodni divize.
Ales Brezina

 


Zdeno Chara

Priprava:

01 - 20. 9. 2011 Toronto-Philadelphia 0:4

02 - 1. 10. 2011 Toronto-Detroit 2:4

NHL

03 - 6. 10. 2011 Toronto-Montreal 2:0

04 - 8. 10. 2011 Toronto-Ottawa 6:5

05 - 15. 10. 2011 Toronto-Calgary 3:2

06 - 17. 10 2011 Toronto-Colorado 2:3 po prodl.

07 - 5. 11. 2011 Toronto-Boston 0:7

08 - 12. 11. 2011 Toronto-Ottawa 2:5

09 - 30. 11. 2011 Toronto-Boston 3:6

***

Sezona 2010-2011

Sezona 2009-2010

Sezona 2008-2009

Sezona 2007-2008

Sezona 2006-2007

Svetovy pohar 2004

Satellite1-416.com