Satellite 1-416

Prodlouzeni utkani Toronto-Colorado v mp3

Rozhovor s Janem Hejdou v mp3

Podrobnosti k utkani Toronto-Colorado

 

Z utkani Toronto-Colorado: Brankar Jean-Sebastien Giguere zachranuje pred Kuleminem. S cislem 37 asistuje O'Reilly.

Lavina smetla Listy - ale az po prodlouzeni
Toronto-Colorado 2:3
Jak Toronto, tak Colorado si zatim vedou v letosnim rocniku NHL velice dobre a pred utkani se dalo cekat, ze to bude souboj o kazdy puk. Utkani nezacalo dobre pro Milana Hejduka, ktery za hakovani sel v prvni tretine dvakrat na trestnou lavici. Kdyz se po druhe vratil a Colorado si mohlo vydechnout, z nenapadne vypadajici akce Kessel svou sestou brankou v teto sezone prekonal v uvodu druhe tretiny Jean-Sebastiena Giguera v brance Colorada. Z vedeni se radovali Maple Leafs pouhe tri minuty, kdy Winnik z dalky vyrovnal. Pri teto brance asistoval i obrance Jan Hejda. V 35. minute vystrelil z hranice kruhu, z praveho kridla Milan Hejduk a puk prosel za Reimerova zada. Kdyz se zdalo, ze si hoste odvezou z Toronta dva body, necelych pet minut pred koncem normalniho casu Pineauf vystrelil a jeho strelu dorazil Kulemin do prazdne branky Colorada. O utkani tedy rozhodl coloradsky Jones v uvodu druhe minuty prodlouzeni, kdyz poslal puk za zada bezmocneho Reimera. Toronto tak utrpelo prvni prohru v letosni sezone. Nejvice casu na lede stravil z vitezneho tymu obrance Jan Hejda, ktery k vitezstvi rekl:

Jan Hejda


JH: Utkani nebylo vubec jednoduche. Na jejich prvni branku jsme rychle odpovedeli a dokonce jsme pak vedli. Nakonec muzeme byt spokojeni s vyhrou v prodlouzeni.
ABE: Druhou branku vstrelil Milan Hejduk, mohl byste k ni neco rici?
JH:
Milan je skvely strelec. Ma jednu z nejlepsich strel v NH a neuveritelnou produktivitu. To bude mit porad, i kdyby mu bylo treba padesat.
ABE: Trochu vas zmrazila vyrovnavaci branka Kulemina necelych pet minut pred koncem
JH:
Utkani bylo vyrovnane, i kdyz jsme hrali defenzivne a branili jsme temer od poloviny utkani naskok. Zdalo se nam, ze Torontu dochazeji sily, ale podarilo se jim vyrovnat. Asi si to zaslouzili meli vice strel na branku (29:24 pro Toronto). Ale my jsme meli prece jen vice sil v prodlouzeni.
ABE: Chytal vam Jean-Sebastian Giguere, ktery vloni chytal zde v Torontu. Jaka je to vyhoda pro hokejistu, kdyz dokonale zna soupere a prostredi, kde hraje?
JH:
To je obrovska vyhoda. My jsme ted hrali v Columbu. Ja jsem presne vedel, co a jak ktery hrac hraje, jestli bude strilet nebo nahravat. Vedel jsem, kdy zvoli strelu a jakou. Nasi vyhodou v teto sezone je, ze mame dva skvele brankare. Ke vsemu nam vychazeji, jak presilovky, tak i oslabeni.
ABE: Po sesti zapasech pet vitezstvi, cekal jste to?
JH
: Abych rekl pravdu, necekal. Myslel jsem si, ze to bude tezsi. Doufal jsem, ze se rozjedeme, ale pozdeji, protoze mame mlady tym. Mladi hraci, kteri nemaji tolik zkusenosti, to zatim dohaneji bojovnosti. Doufam, ze nam to, co nejdele vydrzi.
ABE: Za nerozhodneho stavu 2:2 v zaveru utkani to vypadalo, jako ze obe muzstva jsou smirena s bodem a cekaji na prodlouzeni
JH:
Toronto bylo spokojene s bodem po vyrovnavaci brance. My jsme byli na delsim zajezdu, takze jsme byli take spokojeni se stavem utkani.
ABE: Pri druhe a treti brance byl na lede Paul Stastny, syn Petra Stastneho
JH:
Petra Stastneho jsem zatim nevidel, Paul je vsestranny hokejista. Umi vstrelit branku i dokaze dobre branit. Takovy hrac, ktery dokaze vypomoci obrane je skutecne k nezaplaceni.
Ales Brezina - Toronto
***

Milan Hejduk

 

Priprava:

01 - 20. 9. 2011 Toronto-Philadelphia 0:4

02 - 1. 10. 2011 Toronto-Detroit 2:4

NHL

03 - 6. 10. 2011 Toronto-Montreal 2:0

04 - 8. 10. 2011 Toronto-Ottawa 6:5

05 - 15. 10. 2011 Toronto-Calgary 3:2

06 - 17. 10. 2011 Toronto-Colorado 2:3 v prodlouzeni

***

Sezona 2010-2011

Sezona 2009-2010

Sezona 2008-2009

Sezona 2007-2008

Sezona 2006-2007

Svetovy pohar 2004

Satellite1-416.com