Satellite 1-416

Zaver utkani Toronto-Philadelphia v mp3

Rozhovor s Jakubem Vorackem

Jakub Voracek zahajil brankostroj
Toronto-Philadelphia 0:4

Torontsti Maple Leafs vstoupi do letosni pripravy serii tri pratelskych utkani behem tri prvnich dnu soustredeni. Vedeni muzstva chce vyzkouset, co nejvice hracu, v co nejkratsi dobe. Po pondelni vyhre nad Ottawou nasleduji dva zapasy s Philadelphii. V utery bylo pouze otazkou, zda nastoupi v Torontu Jaromir Jagr. Nenastoupil. Na pravem kridle ho tentokrat nahradili podle soupisky Voracek, Simmonds, Read a Testwuide. A nutno rici, ze se vsichni zapsali do seznamu hracu, kteri bodovali. Voracek a Read asistenci pri prvni brance. Simmonds vstrelil druhou a Testwuide treti branku. Pripocteme-li k tomu skvely vykon brankare Sergeje Bobrovskeho a impotentni zakonceni torontskych, kteri byli rovnocennym souperem pouze v prvni tretine, mame rozlustenou tajenku jednoznacneho vysledku, ktery Jakub Voracek hodnotil takto.

Voracek v souboji s Blackerem


JV: Myslim si, ze jsme podali dobry vykon, vzhledem k tomu, ze se jednalo o prvni zapas. Hrali jsme dobre zodpovedne a kdyz jsme udelali nejakou chybu, tak nas podrzel brankar. 4:0 venku je skvely vysledek.
ABE: Co pro vas znamena, ze v tymu bude hrat Jaromir Jagr?
JV:
Uricte je to plus pro mne, pro Philadelphii, pro NHL a vubec pro hokej. Jaromir Jagr je zde velkou legendou. Myslim si, ze hodne lidi bude prekvapeno, co jeste dokaze.
ABE: Oba jste prava kridla. Je nejaka sance, ze byste se spolu objevili na lede?

Voracek se raduje po prvni brance, pri ktere asistoval (zvetsit)
JV:
To je prilis brzy takto spekulovat, mame za sebou pouze prvni zapas a to je otazka pro trenery. Nevim, jak chteji dat dohromady jednotlive utocne rady. Urcite kdyz se naskytne prilezitost budu rad.
ABE: Jaka zde byla atmosfera, jaky byl led?
JV:
Atmosfera byla dobra prislo pres 18000 divaku. Mladi hraci se predvedli v dobrem svetle.
ABE: Jaromir Jagr hral pred tim v Pittsburghu, nyni bude ve Philadelphii. Oba tymy jsou z Pensylvanie, je rivalita mezi temito tymy?
JV:
Urcite zde je velka rivalita a budou to hodne ostre souboje.
ABE: Kde se vam hraje lepe ve Statech nebo v Kanade?
JV
: V Kanade je hokejovejsi atmosfera, je zde i vetsi zajem, ale fanousci ve Philadelphii jsou jedni z nejlepsich v lize, takze ja se tam citim vyborne.
ABE: Kde je nejlepsi led?
JV:
Hral jsem v minulosti v Zapadni konferenci, tak myslim, ze v Detroitu.
ABE: Jaky je rozdil mezi Vychodem a Zapadem v NHL?
JV:
Zapadni konference je narocnejsi vic letani, casto casovy posun. Takze vychodni je v tomhle lepsi, ale je to jedna liga a kazdy tym je zde dobry.
ABE: Jak se organizmus temto zmenam casu a klimatu prizpusobuje?
JV:
Musi se dodrzovat spravna zivotosprava a hodne regenerovat organismus. Kazdy to snasi jinak, ale ja jsem zatim mlady, takze si nemohu stezovat.
ABE: Jak vypadala letni priprava? ¨
JV:
Dva a pul mesice jsem trenoval v Montrealu a je to na lede videt. Citim se velice dobre a tesim se na sezonu. Chtel bych konecne vyhrat Stanley Cup.
Ales Brezina - Toronto

Tentokrat sel puk jen tesne vedle torontske branky
***

Sezona 2010-2011

Sezona 2009-2010

Sezona 2008-2009

Sezona 2007-2008

Sezona 2006-2007

Svetovy pohar 2004

Satellite1-416.com