Satellite 1-416

Tomas Kaberle zaznamenal opet tri body
Toronto-Montreal 5:1 (1:1, 3:0, 1:0)

Zaver utkani Toronto-Montreal v MP3

Rozhovor s Tomasem Kaberlem v MP3

Tomas Plekanec se pokousi zblokovat strelu Tomase Kaberleho
Branky: 12. McCabe 3 (Kaberle, Wellwood) presilovka, 30. Stajan 5 (Bell, Kaberle), 34. Kaberle 7 (McCabe, Wellwood) presilovka, 58. Antropov 4 (Kilger, Battaglia), 55. McCabe 4 (Wellwood, Ponikarovskij) presilovka - 15. Koivu 4 (Latendresse, Rivet). Strely na branku: 42:26. Presilovky: 8:3. Vyuziti: 3:0. Divaci: 19501.
Canadiens dokazali vzdorovat rozjetym Maple Leafs temer polovinu utkani. Na vedouci branku McCaba pri presilovce jeste odpovedel Koivu. Pri teto brance zaznamenal svou prvni asistenci v utkani a celkove devatou v teto sezone Tomas Kaberle, kdyz nahral z leve strany obrany na pravou. Druhou nahravku si pripsal pri vedouci brance Stajana. I treti branka padla pri presilovce, kdyz na trestne lavici byl Tomas Plekanec. Tentokrat Kaberle strilel z leve strany obrany. Jeste pred druhou prestavku Antropov z dalky prekonal po ctvrte Svycara Aebischera, ktery se vzapeti nechal vystridat Huetem. Ten kapituloval pouze jednou a to opet pri presilovce. Tentokrat byl na trestne lavici Radek Bonk. Autorem zaverecne branky byl stejne jako v uvodu utkani McCabe. Jelikoz tento tyden bude slavnostni uvadeni novych clenu do torontske Haly slavy, vyhlasovali nejlepsi hrace z kazdeho muzstva hokejovi veterani Jean Beliveau a Johny Bower. Za Montreal byl vyhlasen oznacen za jednicku Sakku Koivu, za Toronto pak Tomas Kaberle, kteremu jsme polozili po utkani nekolik otazek.
ABE: Dnesni utkani, kdy jsi zaznamenal jednu branku a dve asistence bylo snad stejne uspesne jako zapas v Montrealu, kdy jsi zaznamenal hattrick
TK
: Utkani proti Montrealu jsou vzdy krasna, protoze Montreal je nas nejvetsi rival v divizi. Divaci se na tyto zapasy vic tesi, jak v Montrealu, tak zde. Letos jsme byli zatim lepsi, tak doufam, ze nam to zustane.
ABE: Mohl bys popsat branku, kterou jsi vstrelil?
TK:
Zdalo se, ze Canadiens vyhodi puk. Bryan McCabe vsak zastavil puk na modre. Dal mi ho krizem na druhou stranu. Mel jsem dost casu, takze jsem mohl dat vetsi ranu a padlo to Aebischerovi mezi nohy.
ABE: V teto sezone sedma branka, deset asistenci. Beres to jako nejuspesnejsi zacatek sezony?
TK:
Tezko ric. Musime brat ohled na hodne veci, ktere hraji roli. Co se tyka utocneho pojeti, tak je to asi moje nejuspesnejsi sezona. Dnes jsem bodoval po osme za sebou. To se mi asi jeste nikdy nepodarilo. Doufejme, ze to tak zustane, ale dulezite je, ze muzstvo hraje dobre. Kdyz cele muzstvo hraje dobre, pak jsou i jedinci videt.
ABE: Tento tyden budou uvedeni do Haly slavy dalsi hvezdy NHL. Mnozi hraci z Haly slavy byli dnes pritomni. Je toto utkani necim vyjimecnym?
TK:
Urcite je to hezke. Clovek pri zahajovacim ceremonialu sice stoji deset, patnact minut. Ale rad postojim, protoze videt takoveto osobnosti to se nestava kazdy den.
Ales Brezina
***

Tentokrat se Radku Bonkovi podarilo zabranit Tuckerovi ve skorovani

30.10. 2006 Toronto-Atlanta

6.11. 2006 Toronto-Philadelphia

11.11.2006 Toronto-Montreal

Priprava: Toronto-Montreal

 

Sezona 2005-2006

Svetovy pohar 2004

Sezona 2003-2004

Satellite1-416.com