Satellite 1-416

Brankar Toskala po seste inkasuje

Tomas asistoval, Frantisek se radoval
Toronto-Carolina 1:7 (1:2, 0:2, 0:3)

Jiz v pate minute se mohlo 19224 divaku radovat, kdyz pri presilovce pet na tri po kombinaci Tomase Kaberleho a Sundina skoroval Mc Cabe. V tu chvili nenasvedcovalo nic tomu, ze divaci domaci hokejisty vypiskaji a deset minut pred koncem utkani jiz bude Air Canada Centre zcela prazdna a pokud jeste nekdo zustal pricini se o to, aby domaci hokejiste byli vypiskani. Nedarilo se obzvlaste torontske obrane, ktera delala jednu chybu za druhou a brankar Vesa Toskala mohl jen prihlizet, jak mu hostujici hraci sazaji do jeho branky jeden banan za druhym.

Frantisek Kaberle

Presto domaci hraci prohravali jeste v polovine zapasu pouze o branku. K obratu doslo v zaveru druhe tretiny, kdy Maple Leafs dvakrat inkasovali a zurivec Tucker nudrzel nervy na uzde a po zbytecnem faulu po zahoukani sireny vyfasoval dve minuty, coz znamenalo oslabeni v uvodu zaverecneho dejstvi, ktere Hurikani bez problemu vyuzili. Kuriozni bylo, ze nikdo z hostujicich hracu nevstrelil vic nez jednu branku. V souboji bratri Kaberlu bodoval jednou Tomas, ale Frantisek si na rozdil od nej pripsal v hodnoceni kladny bod. Oba byli na lede okolo dvaceti minut.
***

Ani tentokrat Blake nepresel pres Hedicana. Jason Blake nastoupil k prvnimu utkani po tom, co se dovedel, ze ma leukemii.

 

 

3.10.: Toronto-Ottawa 3:4 v prodlouzeni

9.10.: Toronto-Carolina 1:7

Priprava:
Toronto-Phoenix 2:3

Toronto-Detroit 6:4

Sezona 2006-2007

Sezona 2005-2006

Svetovy pohar 2004

Sezona 2003-2004

Satellite1-416.com