Satellite 1-416

Rozhovor s Jirim Hudlerem v mp3

Hudler v souboji s torontskym Blakem

Klid na zacatku a na konci - prestrelka uprostred
Toronto-Detroit 6:4 (1:1, 4:3, 1:0)
Behem uvodnich tri minut v druhe tretine padly v patek v Torontu v priprave na NHL ctyri branky. Toronto se nejprve dostalo do vedeni 3:1, ale v zapeti Red Wings vyrovnali na 3:3. Utkani melo vsechny znaky pripravy. Detroit prijel bez Dominika Haska a Jiri Hudler hral ve stredu utoku mezi Zettenbergem a Samuelssonem. Tento utok byl nejcasteji na lede. V dresu Toronta byla nejvice ve hre dvojice Kaberle-Kubina. Chybel tentokrat vzadu McCabe. O vitezstvi Toronta rozhodl zaver druhe tretiny, kdy Wozniewski dal patou branku a byl vyhlasen nejlepsim hracem utkani. V zaverecne tretine uz Toronto kontrolovalo hru. Pavel Kubina asistoval pri prvni vyrovnavaci brance Blake v 6. minute prvni tretiny. Tentokrat jsme pozadali o rozhovor detroitskeho Jiriho Hudlera.

Tomas Kaberle v typickem najezdu


ABE: Jak je dulezite takove pripravne utkani pred sezonou?
JH:
Je to porad pouze priprava, i kdyz jsme chteli zvitezit. Chystame se na stredu, kdy hrajeme proti Anaheimu. Bude to tezky zapas pro zacatek. Chteli jsme vyhrat, ale Toronto dnes hralo dobre. To se stava, ze se prohraje.
ABE: Tesite se na zapas s Anaheimem. Vloni vas Anaheim ve Stanley Cupu vyradil?
JH:
V Detroitu bude vyprodano a bude to vyhecovane. Moc se na to tesim.
ABE: Dnes nechytal Dominik Hasek, jak se mu darilo v priprave?
JH:
Dominik tady ani nebyl, protoze odpocival. Chyta vyborne. Je pripraveny jako kazdou sezonu. Ma do hry obrovskou chut a urcite bude oporou pro celou sezonu.
ABE: Co je noveho ve vasem muzstvu?
JH:
Odesli starsi hraci a nahrazujeme to my mladsi generace. Kdyz dostaneme sanci, uvidime. Bude to pouze na nas.
ABE: Nevadi vam tento system NHL, kdy zde hrajete pouze jednou za tri roky?
JH
: Tak urcite je to skoda, protoze to tady mam rad. Je to vyborne hokejove mesto jako vsude v Kanade, ale bohuzel hrajeme v Zapadni konferenci. Mluvi se o tom, ze bychom meli hrat ve skupine, kde by bylo tech originalnich sest, ale porad se nic nedeje.
ABE: Jak se Vam zije v Detroitu?
JH:
Ja jsem si Detroit zamiloval, protoze je to hokejove mesto. Lidi jsou bezvadni, znam tam hodne lidi. Mam tam znacne mnozstvi kamaradu a organizace je vyborna.
ABE: Predmestim Detroitu je kanadsky Windsor, jak casto tam jezdite?
JH:
Za ctyri roky jsem tam byl pouze jednou, protoze neni cas. Hrajeme 82 zapasu za sezonu plus play-offs. Takze ve volnem case odpocivame pripravuji se na zapasy.
ABE: Ktere utkani v priprave bylo pro vas nejlepsi?
JH:
Hraji se Svedy Henrikem Zettenbergem a Mikaelem Samuelssonem. To jsou vyborni hraci a tak jsem si v priprave nemohl nic vic prat. Kazde utkani melo neco do sebe.
ABE: Je to evropsky utok, hrajete take evropsky hokej?
JH:
Urcite. Tento utok neblazni, ale mne to vyhovuje, protoze jsou to vyborni hraci. Olympijsti vitezi, mistri sveta. Co vic k tomu ric.
ABE: Dekuji za rozhovor a preji, aby Detroit to dotahl stejne daleko jako vloni, mozna jeste dal az do finale.
Ales Brezina

Pred torontskym brankarem Raycroftem brani Wozniewski. S cislem 96 dotira Tomas Holmstrem.

Priprava:
Toronto-Phoenix 2:3

Sezona 2006-2007

Sezona 2005-2006

Svetovy pohar 2004

Sezona 2003-2004

Satellite1-416.com