Navrat na hlavni stranu

Gambrinus liga
Po zimni prestavce se opet rozjela Gambrinus liga. Plne zatim bodovaly Sparta a Olomouc. Sparta vyhrala nejprve nad Slovackem 4:0 a dokazala zvitezit i v Budejovicich 2:0. Olomouc zdolala doma Slavii 2:1 a venku vyhrala v Hradci 2:0. Plzen sice prohravala v Brne golem Glasera, ale do prestavky Rajtoral vyrovnal a v zaveru utkani dvakrat skoroval Bakos na konecnych 1:3. Ne tak uspesna jiz byla Plzen doma proti Ostrave za kterou hraje Milan Baros a bylo to znat. Jiz v 22. minute nastrelil Baros tycku a v 51. minute se dostal dokonce Banik do vedeni Milosavljevem. Za Plzen vyrovnal o ctvrt hodiny pozdeji Prochazka a dvanact minut pred koncem nastrelil Limbersky z penalty brevno. Kuriozitou je, ze Jihlava hrala na zasnezenem hristi na Vysocine dvakrat doma a dvakrat 0:0. Poprve s Hradcem po druhe s Libercem. Slavia proti Mlade Boleslavi mela radu golovych sanci, ale nakonec se musela spokojit s remizou 1:1. Vedouci branku hostu vstrelil v 66. minute Stohanzl, ktery prehodil slavistickeho brankare Contofalskeho. Za Slavii vyrovnal v 81. minute Micola.
Ostatni vysledky: 17. kolo Ml. Boleslav-Pribram 1:0, Liberec Jablonec 1:0, Ostrava-Budejovice 0:0, Teplice-Dukla 1:1. 18. kolo: Pribram-Teplice 3:1, Jablonec-Brno 2:0 a Slovacko-Dukla 0:0.
***
Corgon liga
20. kolo: Slovan-Zlate Moravce 4:1, Kosice-Presov 3:0, Zilina-Banska Bystrica 0:1, Trnava-Nitra 2:0, Trencin-Myjava 1:0, Senice-Ruzomberok 0:3.

Navrat na hlavni stranu