Navrat na hlavni stranu

Tri letosni zklamani
Zklamani prvni - slovenske:
S velkym napetim se ocekavalo letosni mistrovstvi sveta v lednim hokeji na Slovensku. Slovensti hokejiste nastoupili temer v nejsilnejsi sestave. Chybel jim pouze pozdejsi vitez Stanley Cupu kapitan Boston Bruins Zdeno Chara. Po serii smolnych zapasu, kdy hraci bojovali, ale vzdy prohrali o branku se tento celek nedostal ani do play-offs.
Zklamani druhe - ceske: Po perfektnim vykonu ve vyrazovacich zapasech postoupili cesti fotbaliste do zaverecnych boju ME hracu do 21 let, ktere se hralo v Dansku. Po tesnem vitezstvi nad Ukrajinou 2:1, prohre s pozdejsimi Mistry Evropy Spanely 0:2, prohravali s Anglii tesne pred koncem 0:1. Podarilo se jim vsak v zaveru otocit na 2:1 a postoupit do semifinale, kde je cekalo Svycarsko. Mladi cesti fotbaliste byli horsim muzstvem a po zasluze prohrali v prodlouzeni 0:1. Presto meli stale sanci probojovat se na Olympijske hry v Londyne. V souboji o treti misto vsak prohrali i s Beloruskem opet 0:1.
Zklamani treti - kanadske: Na MS zen v Nemecku jely Kanadanky jako jedno z muzstev, ktere by mohlo prekvapit. V hodnoceni FIFA byly v prvni desitce. Po prohre s Nemeckem 1:2 nasledovala horka pilulka a lekce od Francie, ktera rozdrtila Kanadu 4:0 a na zaver jeste prohra s Nigerii 0:1. Kanadanky byly ve vsech zapasech horsim tymem a krome branky proti Nemecku, prakticky za cele MS ani jednou branku soupere neohrozily.
A to je za nami pouze polovina roku

Navrat na hlavni stranu