Navrat na hlavni stranu

Hokejova play-off
Nejdramatictejsi ctvrtfinalovou serii v Cechach byl souboj Slavie s Libercem, kde sedm zapasu v normalnim case nerozhodlo, ackoliv Liberec vedl v poslednim utkani jeste ctyri a pul minuty pred koncem normalniho casu 3:1. Slavia vsak brankami Jakuba Sklenare a Tomase Svobody srovnala skore a v prodlouzeni v 74. minute Tomas Svoboda rozhodl o postupu cervenobilych. Nejsnadnejsi mely postup Pardubice, ktere vyhraly nad Zlinem 4:0 na zapasy. Prvni utkani vyhraly v prodlouzeni, treti na samostatne najezdy. Litvinov dokazal dvakrat porazit Trinec doma, ale to na postup nestacilo a prohral celkove 2:4. Stejnym vysledkem se skoncila i serie Vitkovic s Budejovicemi, kdy v rozhodujicim zapase zvitezily Vitkovice na jihu Cech 2:0.
V prvni semifinalove serii rozdrtily nejprve Vitkovice Pardubice 4:0, ale v druhem utkani prohraly 2:3. Stav je 1:1 na zapasy. V prvnim utkani druhe serie vedl Trinec posileny nekolika hraci, kteri pusobili v NHL, nad Slavii 4:0 brankami Bonka, Krajicka, Adamskeho a Ruzicky. Slavia vsak behem sedmi minut snizila na rozdil jedine branky, ale vyrovnat se ji uz nepodarilo. Naopak David Kveton pecetil na konecnych 5:3.
Na Slovensku v prvni semifinalove serii zvitezily Kosice nad Trencinem jasne 4:0 na zapasy, kdyz jednotliva utkani se skoncila 9:1, 5:0, 4:3 po samostatnych najezdech a 5:1. Druha serie mezi Banskou Bystrici a Popradem je zatim nerozhodna 2:2, kdyz kazde muzstvo vyhralo po jednom utkani na domacim lede.
***

Navrat na hlavni stranu