Navrat na hlavni stranu

Dalsi uspesny rok pro DSA BAZAR!
Tento dnes jiz tak popularni bazar v Praze se opet konal, a to v prosinci 2009, v hotelu Prague Hilton. A bylo to jiz po trinacte. Tentokrate navstivilo bazar pres osm tisic zajemcu a vynesl uzasnou sumu - celkove pres 3 miliony korun! Tyto penize jdou vsechny primo na podporu ceskych charitativnich organizaci, jichz je zaregistrovanych okolo dvaceti. Vytezek z bazaru pomaha peci o deti, zeny a zestarle osoby a rovnez tem, kteri jsou telesne a dusevne postizeni.
DSA (Diplomatic Spouses Association, Prague) se sestava z manzelu a manzelek diplomatu zijicich a pracujicich v Praze. Tato organizace porada tyto kazdorocni bazary ve spolupraci s padesati narodnostmi. Kazda zeme ma svuj vlastni stul a nabizi zakaznikum zbozi charakterizujici narodni produkty, vcetne jidla, vina, umeleckych vyrobku atd. Nas kanadsky stul mel velky uspech hlavne pri prodeji javoroveho sirupu, kanadskeho lososa, vina, indianskych obrazu a hlavne hokejovych artiklu. Pro nas to je velice pusobiva reklama a propagace Kanady - v zemi, kde kazdy miluje vse to, co je kanadske.
Vsichni v nasem dobrovolnem vyboru pracovali s velkym nadsenim a docilili toho, ze kanadsky stul byl nejpopularnejsi a stal se velkym hitem. Pro nas Kanadany to byl uzasne uspesny rok a na to jsme nesmirne hrdi! Po secteni vsech prijmu, ze vsech zdroju, nas kanadsky stul prispel charitativnim ucelum v Ceske republice sumou 102 166 ceskych korun!
Velky dik patri vsem, kdoz nam pomohli: sponzorum, darcum, neunavnym dobrovolnikum, Canadian Residence a Embassy, zamestnancum a hlavne vsem nasim drahym a stedrym pratelum v Kanade.
Kazdy rok hledame dalsi sponzory a hlavne darce, kteri by byli ochotni prispet zbozim ci produkty a nebo i servisem ci nabidkou (bud za velkoobchodni cenu, nebo nejlepe zadarmo) zbozi, ktere bychom mohli tento rok prodavat pri nasem kanadskem stole. Byla by to pro vas a vase spolecnosti velka prilezitost si udelat reklamu a propagovat sve produkty a zaroven mit to vedomi, ze se timto zpusobem pomaha velice potrebnym lidem v republice.
Jestlize mate zajem o to se zapojit ci pomoci jakymkoliv zpusobem a hlavne jestli mate zajem o vice podrobnosti a informaci spojte se se mnou!
Dekuji vam!
Marie Manzacova
Clenka organizacniho tymu "Kanadsky Stul"
marie@manzac.org

Navrat na hlavni stranu