Navrat na hlavni stranu

Finale Pardubice-Vitkovice a Slovan-Kosice
V techto dnech se hraje finale O2 extraligy mezi Pardubicemi a Vitkovicemi i finale slovenske Slovnaft ligy.
V Cechach prvni dva zapasy se hraji v Pardubicich dalsi dva v Ostrave. Pardubice s Dominikem Haskem nemely problemy s Libercem a zvitezily ve vsech ctyrech zapasech 2:1 a 4:0 doma. Rozhodujici byl treti zapas, kdy hoste vyhrali az v prodlouzeni 4:3 a s klidem si podrzeli i vitezstvi ve ctvrtem utkani s vysledkem 4:1.
Slavia kladla Vitkovicim tvrdsi odpor. Rozhodujici byl ctvrty zapas v Praze, kdy sesivani trikrat vedli, ale hoste dokazali trikrat vyrovnat. Minutu pred koncem domaci brankar Furth chytil puk do lapacky, ale v zapeti ho prenechal za brankou hostujicim hracum, kteri darkem nepohrdli a vyhrali 4:3, cimz se ujali vedeni 3:1 na zapasy a viteznou serii dotahli do vitezneho konce v nasledujicim zapase doma vysledkem 3:1. Vitkovice vyhraly prvni dva zapasy doma 7:2 a 3:1. Prvni utkani v Praze vyhrala Slavia 5:3.
V barazi vyhrala Boleslav nad Chomutovem v prvnim zapase doma 5:3, v druhem zvitezil Chomutov 2:1. Serie se hraje na ctyri vitezna utkani.
Na Slovensku zvitezil v semifinale Slovan nad Nitrou 4:0, 5:3, 9:2 a 5:2 a Kosice nad Martinem 5:2, 5:3, 2:0, 1:2 a 5:2. Prvni dva finalove zapasy se hraji v Bratislave.

Navrat na hlavni stranu