Navrat na hlavni stranu

Gambrinus liga
Pondelni dohravka Slavia-Ceske Budejovice prinesla dva rozdilne polocasy. V prvnim zaril jubilant Stanislav Vlcek, ktery hral svuj 400. zapas v ceske lize a je tak devatym hracem, kteremu se to podarilo. Jiz v druhe minute otevrel skore a v 11. minute nastrelil tyc. Navic zaznamenal v 43. minute viteznou branku hlavou. Nedarilo se naopak slovenskemu brankari Seneckemu v dresu Slavie, ktery inkasoval v 26. minute po strele Cernaka z triceti metru a v 39. minute po slabsi rane Ondraska z vapna. Druhou branku Slavie vstrelil Janda, kdyz dorazil mic odrazeny od brevna po hlavicce Trubily z dvaceti metru. Slavia vyhrala 3:2.
Ve stredu se pak dohraval posledni podzimni zapas, v kterem Teplice, az po velke namaze zdolaly Plzen 2:1.
V 19. kole byla soustredena pozornost na zapas Slavie s Teplicemi. Utkani, od ktereho se hodne ocekavalo poznamenala vazna zraneni tri hracu v prvem polocase. Nejprve teplicky Matula hlavou knockoutoval slavistickeho Jandu a oba hraci putovali pro podezreni z otresu mozku do nemocnice na pozorovani. O par minut pozdeji pronikal Naumov po levem kridle a teplicky Klein ho skluzem zastavil tak nestastne, ze na hriste musela prijet sanitka a makedonskeho utocnika odvezt do nemocnice s dvojitou frakturou. V prvnim polocase se pak nastavovalo dvanact minut. Bylo videt, ze hraci utkani dohrali jen z povinnosti a zapas se skoncil 0:0, coz vyhovovalo vice Teplicim. V nedeli pak Sparta v zaveru utkani otocila zapas v Mlade Boleslavi a vyhrala 2:1. V souboji na konci tabulky hrali strizkovsti Bohemians se Slovackem 1:1 a Bohemians 1905 prohrali v Plzni 0:3. Ostatni zapasy: Ceske Budejovice-Liberec 1:1, Olomouc-Pribram 3:1, Jablonec-Kladno 1:0 a v pondelnim moravskem derby hralo Brno s Ostravou 1:1.
***
Corgon liga
V 22. kole na Slovensku rozdrtila Trnava Dunajskou Stredu 7:0, kdyz jiz v polocase vedla 3:0. Slovan se trapil s Nitrou a po bezbrankovem polocase vyhral tesne 2:1. Kosice ani proti Dubnici nezvitezily a hraly doma 1:1, zatimco dalsi vychodoslovensky klub Presov prohral v Ruzomberoku 0:2. Nedarilo se ani Petrzalce, ktera se stejnym vysledkem neuspela v Senici

Navrat na hlavni stranu