Navrat na hlavni stranu

Gala ­ "Bal Osmicek" a jak to vse vubec zacalo!
Jak se zrodi napady? Kdo vi? Sejde se par lidi, vznikne urcita myslenka a vzbudi v lidech nadseni. Tak to zacalo s nasim 'Gala'. Vysledek byl, ze se zacala schazet skupina lidi ze vsech ruznych oboru, rozlicneho veku a zazemi, ceskeho i slovenskeho puvodu. Vsichni byli nadseni tou myslenkou usporadat velky, reprezentacni ples, prvni v Toronte. To bylo prave pred rokem a tezko tomu verit, ze se to vse uskutecnilo a ze nase Gala, "Bal osmicek", cili "The Great Ball of Eights" uz bude za par dnu, 15. unora 2008 v hotelu Fairmont Royal York. Titulem "Bal osmicek" jsme chteli vzpomenout vyznamnych roku v dejinach nasich narodu, koncicich osmickou. Vzalo to nekonecne planovaci vecery, dlouhe hodiny priprav a vyjednavani a ted se to doopravdy odehraje!
Zveme tudiz vsechny nase krajany, Cechy a Slovaky a jejich pratele na tento slavnostni vecer, kdy se chceme predstavit kanadske spolecnosti, hrdi na nase uspechy a na vse to, cim jsme Kanade prispeli. Hlavni ucel tohoto gala je charita - nase podpora Detske nemocnici zde v Toronte a vytezek vecera bude venovan na fond The Hospital for Sick Children.
Ceka na vas krasny vecer v bohatem opulentnim sale "Concert Hall", vytecne jidlo, bar a obcerstveni, a k zatanceni prvotridni "Big Band" orchestr pod vedenim znameho Kevina Clarka. Behem vecere vam zahraje skupina Jiriho Grossmana "Muzika na rohu" a cely porad povede konferencier MC Jaymz Bee, znamy hlasatel a reditel programu na stanici JAZZ.FM91.
Nenechte si ujit tento elegantni vecer. Prijdte a tim nam pomuzete poskytnout pomoc detske nemocnici, ktera je prukopnikem ve vyzkumu detskych nemoci a telesnych poruch ­ nemocnice, ktera neustale zavisi na financnich podporach od nas vsech.
Listky si muzete objednat na cisle 416/239-8561, na email ballof8@rogers.com a nebo si muzete vytisknout objednavku ze stranky www.czechsandslovaksincanada2008.com, kde tez najdete vice informaci.
Doufame, ze opravdu vyuzijete teto udalosti a prijdete do hotelu Fairmont Royal York v patek 15. unora. Vecer zacne v 18 hodin v predsali "Concert Hall".
Tesime se na vas!
Za celou planovaci skupinu
Erica Vieznerova

Navrat na hlavni stranu