Navrat na hlavni stranu

Mezinarodni kopana
Neoficialni mezistatni fotbalove utkani
Recko ­ Cesko 1:0 (0:0)

Cesky tym v utery na Kypru v neoficialnim mezistatnim utkani s reckym vyberem prohral golem z ofsajdu. Opory jako Cech, Koller, Ujfalusi, Rozehnal, Grygera a dalsi hraci sledovali zapas pouze z tribuny.
Na Narodni stadion, kde Cesi koncili vitezne kvalifikaci na EURO s Kyprem, privedl do chladneho vecera cesky tym s kapitanskou paskou David Jarolim. Oba souperi zacali velmi opatrne a dlouhe minuty nebyla k videni jedina pohledna akce. Branka: 80. Salpigidis. 850 divaku.
***
Polaci vyridili mdle Cechy za pul hodiny
Cesko ­ Polsko 0:2 (0:2)
Soustredeni ceskych fotbalistu na Kypru se moc nevyvedlo. Aspon pokud jde o vysledky. Na uterni prohru 0:1 s beckem Recka navazali cesti reprezentanti neuspechem 0:2 v oficialnim duelu s Polskem.
Z golu se brzy radovali hoste, kdyz Lobodzinski prevzal mic na hranici ofsajdu, utekl obrancum a poslal ho po zemi k tyci podel Cecha. Polaci hrali jednoduse, u vetsiny micu byli o krok driv i diky vetsimu durazu v osobnich soubojich a neustale hrozili z rychlych protiutoku. Presto se do dalsi sance dostal Koller, ale na Boruce nevyzral. Naopak. Po rychle akci a presne prihravce Smolarka se trefil z hranice sestnactky presne pod brevno Lewandowski. Kdyz pak sudi naridil pokutovy kop za faul Boruce na Barose, k dovrseni zoufale prvni pule polsky golman Kollera vychytal. Branky: 6. Lobodzinski, 29. Lewandowski. 1100 divaku.
***

Navrat na hlavni stranu