Navrat na hlavni stranu

Mozartova spolecnost - 25
Mozartova spolecnost vstupuje do sve dvacate pate sezony zahajovacim koncertem v kostele Sv. Vaclava 13. zari 2007 v 19.30. W. A. Mozart, jehoz jmeno je tak tesne spjato s Prahou bude dominovat na tomto veceru, ktery se kona v kostele sv. Vaclava. Predstavi se Zemlinskeho kvarteto z Prahy (drive Penquin kvarteto) a zahaji vecer kvartetem Jana Mici, ktery byl Mozartovym soucastnikem. Bude to kanadska premiera. Dale bude na programu Mozartuv Disonantni kvartet a po prestavce Mozartuv kvintet pro klarinet.
Predstavi se Vaquim Valdepenas, prvni klarinetista Torontskeho symfonickeho orchestru, hrac svetoveho kalibru. Tato skladba je jedna z nejkrasnejsich, kterou kdy Mozart napsal.
Cely vecer probehne pod patronaci Generalniho konsula Ceske republiky a bude pripraveno obcerstveni po koncerte, kdy se budou moci navstevnici pobavit s umelci.
Vstupne 25 dolaru, pro cleny Mozartovy spolecnosti zdarma (clenstvi v Mozartove spol. je 100 dolaru za rok a je v nem zahrnuto sest koncertu vcetne vyrocni schuze s obcerstvenim).
Prijdte podporit Mozartovu spolecnost. Cleny se muzete stat pred koncertem nebo kdyz zavolate dr. M. Krajneho 416/499-2716.
Program Zemlinskeho kvarteta
13.9.: Mozartova spolecnost, kostel sv. Vaclava, Toronto
14.9.: Oakville
15.9.: Kitchener
16.9.: Nokturna, Masaryktown, Scarborough
17.9.: Hamilton
22., 24. a 26.9.: Barrie Festival
28.9.: Kelowna ,BC
29.9.: Kamloops, BC
30.9.: Nelson, Alb.
mk

Navrat na hlavni stranu