Navrat na hlavni stranu


Predvolebni diskuse
CSSK ve spolupraci s MMI porada diskusni odpoledne, ktere se kona v sobotu 6. kvetna od 14 do 16 hodin v sale kostela sv. Vaclava.
Program:
1. Soucasna politicka a ekonomicka situace v Ceske republice pred volbami
2. Programy politickych stran obecne a ve vztahu k zahranicnim Cechum
3. Diskuse
***
Nabidka spoluprace
Jsme soukromy vzdelavaci komplex a pusobime na Slovacku. Poskytujeme:
- stredoskolske maturitni vzdelani na nasi Soukrome stredni odborne skole, s.r.o. v denni forme studia i v dalkove forme studia ve studijnich oborech:
· Zahranicni obchod
· Komercni pravo
· Pocitacove elektronicke systemy
Pokud mate zajem na spolupraci s nami, doporucujeme Vam seznamit se s nasimi www strankami (www.vos.cz) a potom vyuzit v prvni fazi e-mailovy dotaz na adresu epi@vos.cz, kde Vam odpovi a nasledne se s Vami spoji: kancler, prof. Ing. Imrich Rukovansky, CSc. nebo prorektorka pro pedagogickou cinnost, Mgr. Iveta Matusikova.
Muzete take volat na cislo telefonu 001-420 606 301 224.
***
Festival Smetanova Litomysl
Operni festival pod sirym nebem se kona od 16. cervna do 4. cervence 2006. Na tomto festivalu muzete videt opery Tajemstvi a Rusalka. Zrovna tak i koncert americkeho tenoristy Neil Shicoffa. Program festivalu naleznete na:
http://www.smetanaoperafestival.com/prog_pr.php.
***
Kanadsky velvyslanec do Zlatych Hor
Kanadsky velvyslanec v CR Bruce Jutzi prevzal osobni zastitu nad 4. rocnikem Kubalkovych klavirnich kurzu. Prislibil to starostovi Zlatych Hor, kde se pravidelne tyto kurzy konaji: Podrobnosti:
http://www.kubalekpianocourses.com
***
Omluva
V minulych dvou cislech doslo k nekolika nepresnostem v clancich Petra Chudozilova. K preklepum doslo jednak moji nepozornosti, ale i diky tomu, ze byly spatne citelne faxy mezi Torontem a Prahou a ze jeden text byl dokonce diktovan pres telefon. Autorovi se timto omlouvam.
Ales Brezina
***
Vystavuje Jiri Ladocha
Cesky malir Jiri Ladocha se zucastni skupinove vystavy s nazvem ABSTRACT. Vystava se kona od 1. dubna do 30. dubna 2006 v galerii Lehmann Leskiw Fine Art. Zahajeni se kona 1. dubna 2006 od 14 do 17 hodin. Galerie se nachazi na adrese: 626 Richmond St. W (pobliz krizovatky s Bathurst). Tel.: 416/922-1914.
www.lehmannleskiw.com
***

Navrat na hlavni stranu