Navrat na hlavni stranu

Anketa
Posledni otazka znela: Kdybyste si mohli vybrat mezi predstavenim Cechomoru a Prazskeho vyberu, kterou skupinu byste zvolili?
Vaclav Brazda:
Obe! No nejlip obe, ale je to dost tezka volba. Cechomor mam ovsem asi aktualne radsi, takze bod pro Cechomor.
Vladimir Cicha: Ve vyberu bych rad pomohl, ale ani jednu skupinu neznam. Je mi lito. Jsem nezasvecenec.
Olga Cizinska: Jednoznacne bych Vam i sobe vybrala skupinu Cechomor. Neni to hudba pro uzky okruh posluchacu, ale pro kazdeho, kdo ma s Ceskou republikou aspon nitku vazby. Je to hudba libiva, moderni a budeme Vam zavidet, ze jste mohli na ne jit.
Radovan Holub: Cechomor. Vic mi rika.
Jakub Ort: Dobryden, dobryden. Ptate se Cechomor, nebo Prazsky Vyber? Prazsky vyber, to je genialita nejvyssiho stupne, ja tu hudbu miluju, jsou to cesti Zappove a vyborni a moc genialni, vtipni a vyborni muzikanti, skveli bavici a showmani. No ne, ze bych na ne jel do Kanady, ale kazdy koncert je obrovsky zazitek. Na druhou stranu, proti Nohavicovi ta hudba nemusi byt pro nektere lidi schudna, narozdil od Cechomoru, coz je take kapelka moc kvalitini, ma to napad a ma to jak se cesky rika drajv. Cechomor je mainstreamovejsi, schudnejsi pro sirsi publikum, kombinace s lidovymi pisnemi. Vyberi jsou umeni nejvysiho stupne a mam je desive rad, Pavlicek jeden z nejlepsich ceskych kytaristu, to je zazitek, show, show. To vsechno asi vite. Vyberi jsou nejlepsi. Volim si Prazsky vyber. Mejte se krasne a uzivejte vsichni zivota.
Lida Zikova: Mam rada obe skupiny, ale vic me ted asi bere za srdce Cechomor. A proc ze mam vybirat prave mezi temito dvema?
Anketa pro nektere z pristich cisel Satellitu: Jak se umisti letos cesti a slovensti hokejiste na olympiade v Turinu a cesti fotbaliste na MS v Nemecku?
Odpovedi muzete poslat faxem: 416/530-0069 mezimestsky: 1-877-333-6371, e-mailem na adresy: abe@zpravy.ca nebo abe@zpravy.org ci abe@satellite1-416.com nebo postou na nasi adresu.
***

Navrat na hlavni stranu