Navrat na hlavni stranu

Anketa
Na otazku z 1. cisla se ozvali pouze tri ctenari a ke vsemu se nam podarilo jednu e-mail z pocitace vymazat, takze priste to bude doufame lepsi. Otazka ze zacatku roku: Cim vas rok 2004 zarmoutil a cim naopak potesil?
Petr Krejci - Praha: V lonskem roce mne rozesmutnila umrti nekolika znamych a pratel, potesilo mne narozeni dvojcat u pratel, kteri na onu radostnou udalost cekali radu let.
R. Locherova - Toronto: Rok 2004 me zarmoutil, a to je slabe slovo, ke konci hroznou katastrofou v Asii ale zase potesil tim, jak cely svet zacal ihned pomahat a stale pomaha.
Otazka pro nektere z pristich cisel: Ministersky predseda Gross nedokazal uspokojive vysvetlit, odkud ziskal penize na luxusni byt. Navic jeho manzelka je podnikatelsky provazana s zenou, ktera vlastnila domy nevalne povesti. Mel by politik v takovem pripade rezignovat nebo je to jeho soukroma vec?
Odpovedi muzete poslat faxem: 416/530-0069 mezimestsky: 1-877-333-6371 nebo e-mailem na adresy: abe@zpravy.ca nebo abe@zpravy.org ci abe@satellite1-416.com.

Navrat na hlavni stranu