Navrat na hlavni stranu

Ceska liga
Sparta- Pribram 4:2

Prvni gól a prihravky na dalsi dva Junovi a jeden Pacandovi, to je bilance kapitana Sparty Karla Poborskeho v predehravce 7. kola Gambrinus ligy. Prazane predevsim jeho zasluhou po trech letech porazili Pribram. Branky: 22. a 72. Jun, 7. Poborsky, 81. Pacanda - 65. Fenyk, 86. Barteska. 3877 divaku, polocas 2:0.
Jablonec-Slavia 1:1
Tradice vzajemnych zapasu fotbalistu Jablonce a Slavie zustala zachovana. Uz poseste v rade se hraci obou celku rozesli v lize remizou, coz neuspokojilo ani jednu stranu. "Vysledkem jsem zklaman. Chteli jsme vyhrat a prizpusobili jsme tomu i taktiku. Ale i souper mel moznosti a naznacil urcitou kvalitu. Nemohli jsme si myslet, ze si vypracujeme osm sanci a domaci nam to budou tolerovat. Delba bodu je nakonec spravedliva," konstatoval slavisticky trener Josef Csaplar. Branky: 13. Michalek - 25. Adauto. 2030 divaku, polocas 1:1.
Ostrava-Zlin 3:1
Banik po obratu v Pribrami opet musel predvest, jak moc touzi po vyhrach. Zlin 70 minut kontroloval vyvoj duelu na Bazalech, ale pak zavahal pri standardni situaci a frenetickym davem strhnuty obhajce titulu trigólovou smrsti behem deseti minut vyvalcil cenne body. Branky: 74. Pospech, 76. Matusovic, 84. Zurek - 26. Kroca. 8861 divaku, polocas 0:1.
Olomouc-Blsany 1:0
Hoste byli favorizovane Olomouci prekvapive rovnocennym souperem v poli, jejich um vsak koncil v prostoru pred sestnactkou. Krome centru a dlouhych micu z hlouby pole brankare Vaniaka vazne neohrozili. O vysledku tak rozhodl gól Babnice hlavou po centru Kobylika z rohu uz ve 13. min. 4621 divaku, polocas 1:0.
Drnovice-Ceske Budejovice 2 0
Zapas celku, jimz se start do sezóny prilis nepovedl, zvladl lepe drnovicky novacek. Utkani zlomil Onofrejuv gól na konci prvniho polocasu a nasledne vylouceni budejovickeho Adama. Branky: 42. Onofrej, 63. Holub. 2586 divaku, polocas 1:0.
Slovacko-Opava 1:0
Slovacko udrzelo neporazitelnost i ve 13. utkani na novem stadiónu v Uherskem Hradisti. Po jednobrankove vyhre mu uz zbyva umazat z trestu pouze jediny bod. Branka: 7. Nezmar. 4413 divaku, polocas 1:0.
Mlada Boleslav- Liberec 0:1
Mladoboleslavska domaci tvrz poprve v sezóne padla, zatimco Liberec se radoval z premierovych bodu z venku. O jeho vyhre rozhodl v uvodu druhe pule Pospisil. Branka: 47. Pospisil. 5143 divaku, polocas 0:0.
Brno-Teplice 1:3
Fotbaliste Teplic pripravili letos Brnu prvni porazku na domacim hristi. Vsechny branky padly az v zaveru utkani: 82. Kroupa - 74. Masek, 76. Benat, 79. Dolezal. 3155 divaku, polocas 0:0.
***
Ruzomberok sa dotiahol na Dubnicu

BRATISLAVA - sme- Taketo kolo este v CorgoÀ lige nebolo! Styri zapasy sa skoncili nerozhodne, blizko k deºbe bodov bolo aj v piatom, ale Ruzomberok napokon svoj dobry vykon proti Artmedii v Petrzalke korunoval trojbodovym gólom. Vìaka tomuto zisku sa dotiahol v tabuºke na Dubnicu, ktora je na cele iba o skóre, tretia je Artmedia. Dubnica so sÈastnym gólom v nadstaveni remizovala v R. Sobote, mala vsak aj smolu, ze si dala vlastny gól. Sklamanim su domace straty Dukly B. Bystrica a MSK Zilina. Lietava z muzstva hosti sa s dvoma gólmi stal strelcom kola. Inter po prvy raz bodovo zabral na pôde predposlednej Trnavy, obaja treneri, domaci Vukusic aj hosÈujuci Barmos tak zostali vo funkciach.Rimavska Sobota-Dubnica 1:1, B. Bystrica-Puchov 1:1, Zilina-Trencin 2:2, Petrzalka Ruzomberok 1:2, Trnava-Inter 0:0.
***

Navrat na hlavni stranu