Navrat na hlavni stranu

Slecna Novotna -Miss Rockfestu

DANIEL HULKA ZAZPIVA NASE HYMNY NA ROCKFESTU !
Konec leta se pomalu, ale jiste blizi a s tim take letosni CS ROCKFEST USA. Tesne pred festivalem jsme opet dohonili jednoho s organizatoru teto vynikajici akce, Vladimira Flenera, a zeptali se ho na rockfestovske novinky.
Nejdriv zacnu s tim, co se vsude proslycha. Je to pravda, ze Daniel Hulka vystoupi na Rockfestu? Na plakatech neni, ale pry uz je to tutovka.
Ano, je to stoprocentni. Daniel je nasim letosnim prekvapenim festaku. Chteli jsme to tajit do posledni chvile, ale nekdo z jeho lidi to pustil do eteru a z prekvapeni se stala jenom novinka. Nejvic nas tesi, ze Daniel zazpiva nase obe hymny, tedy ceskou a slovenskou. To nam a dalsim patriotum v predeslych rocnicich skutecne schazelo. Bude to super! Samozrejme, ze uslysime i jeho cely repertoar.
Jak to bude s programem? Kapel je tam letos vic. Muze se to vsechno za ty dva dny vubec stihnout?
To je jenom otazka organizace. Nas zvukar Bodda Coufal je s nami uz patym rokem, takze jsme absolutne pozitivni, ze ty kriticke prestavky mezi jednotlivymi kapelami zvladne v drastickem casovem limitu a tim padem se do kazdeho dne vejde vice kapel. Je to na zkousku, ale kdyz to bude moc stresove, tak se pristi rok zase vratime k puvodnimu poctu.
Slysel jsem take neco o zmene vyberu piva. Co je na tom pravdy a s jakym pivem se budeme na festaku s radosti opijet?
Kde na ty drby chodis? No ale mas pravdu. Puvodne jsme meli mit Czechvar, jako v tretim rocniku, ale pivovar nedokazal dodat sudy a bez dobreho sudoveho piva by preci atmosfera Rockfestu nebyla dokonala. Proto jsme se na posledni chvili rozhodli pro proverenou pivni sestavu z minuleho roku - Radegast, Rebel a Brouczech.
Ted mam pro Tebe chutovku na telo. Bude na festaku konecne take tvrdy alkohol?
Predstav si, ze tenhle rok konecne ANO. Podarilo se nam na posledni chvili "premluvit" Polaky, kteri to tam vedou, ze musime zlepsit nase sluzby a bez tvrdeho alkoholu to nejde. A jako obvykle zacneme novy trend klasikou ­ Fernet, Becherovka, Jelinek.
Jak se rika ­ jidlo, piti, zaklad vseho zivobyti. O piti jsme mluvili, takze nam zbyva jidlo.
Zase neplanujeme zadne drasticke zmeny oproti lonsku. Krome restaurace budou otevreny stanky tradicnimi pochoutkami pripravenymi od Slovenske koliby, Czech Tempa Plus, Zdecera a Klasu.
A na zaver dalsi prakticka otazka: Nebudu se nudit, kdyz si budu chtit oddechnout od muziky?
To v zadnem pripade! Proto jsme vybrali prave Yorkvillsky park. Je veliky, travnaty a zalesneny a vendorske stanky jsou umisteny v prijemne vzdalenosti od jeviste a kdo nechce byt pred podiem, tak se muze prijemne obcerstvovat a poslouchat program ve stejny cas. Navic tam budou organizovane souteze ve fotbalu, volejbalu a pretahovani lana. No a v neposledni rade nesmim zapomenout na sobotni diskoteku od diskjockeje Bobana a koupani v bazenu. Take se snazime dostat do programu nejakym kouzelnym zpusobem nadsence, kteri pripravili divadelni vystoupeni Divotvorny hrnec a kterym strasne fandime, ale to jeste ted nemuzu stoprocentne zarucit.
Vladimire, dekujeme za rozhovor, hodne stesti a pro ty ze ctenaru, kteri chteji podrobnejsi informace, muzete je najit na internetu na www.csworldnet.com anebo na bezplatnem telefonnim cisle 1-877-862-7973. Nejjednodussi je ale emailovat na csw@csworldnet.com .
vf

Navrat na hlavni stranu