Navrat na hlavni stranu

Anketa
Ve vanocnim a novorocnim shonu jsme trochu zanedbali nasi anketu. Dnes se k ni vracime. Posledni otazka roku 2003 znela: Rok 2004 bude prestupnym, cim si myslite, ze bude jeste tento rok zajimavy, krome toho, ze bude mit 366 dnu?
Radovan Holub, publicista, Spicak: V roce 2004 se zas o neco priblizime odpovedi na to, jestli ma nase civilizace sanci prezit. Demokracie zas o neco vic ztrati svuj obsah, patrne se dale vyhroti srazka mezi islamem a krestanstvim, vychodem a zapadem. Verim, ze lide se vic obrati k ekologickym myslenkam a ze chudnutichudych zemi se podari aspon trochu omezit.
Petr Krejci, jaderny fyzik, politicky poradce: Pristi rok nas ceka vstup do EU, volby do Evropskeho parlamentu a krajske volby. Jiz to tre nevesti nic dobreho. Pripoctemeli k tomu financni experimenty socialisticke vlady, bude to jiste zajimavy rok.
Otazka pro cislo 3/2004 zni: Jake je vase nejoblibenejsi pivo? Ktere pivo by se melo do Kanady z CR ci Slovenska dovazet, popripade ktere pivo byste doporucili svym kanadskym znamym pri navsteve v CR ci na Slovensku.
Odpovedi muzete poslat e-mailem na adresu satellite1-416@rogers.com nebo faxem na cislo 416/530-0069 mezimestsky na cislo 1-877-333-6371.
Ales Brezina

Navrat na hlavni stranu