Navrat na hlavni stranu

Oznameni
Tydenik RESPEKT na internetu

Dovolujeme si Vam predstavit tydenik RESPEKT. Mozna jste se s nasim casopisem setkali jiz v minulosti, nicmene od lonskeho roku RESPEKT prosel jak radou grafickych i obsahovych zmen, tak i rozsirenim novych sluzeb, ktere, jak jiz mozna vite, si muzete v prubehu zari 2003 vyzkouset na www.respekt.cz <http://www.respekt.cz/> zdarma:
Aktualni cislo on-line - elektronicka verze kompletniho aktualniho vydani Respektu, kterou muzete cist jiz v nedeli vecer (CET)
Archiv on-line - kompletni elektronicky archiv Respektu s clanky od roku 1990 s dvema variantami vyhledavani:
1. podrobne vyhledavani (fulltext Newton IT)
2. podle rocniku s titulnimi stranami
Vsechny vyse uvedene sluzby vcetne jejich kombinaci si muzete predplatit, nyni za zvyhodnene ceny. Aktualni cislo on-line nebo Archiv on-line je mozne si do konce roku priobjednat k tistene verzi zdarma!
Nakonec bychom Vam radi pripomneli sluzbu zasilani novinek e-mailem, ktera je k dispozici zdarma jiz od prazdnin.
S pranim pekneho dne Tydenik RESPEKT Kremencova 10 110 00 Praha 1 zelena linka: * 420 800 100 634 fax: * 420 224 930 792 e-mail: distribuce@respekt.cz www.respekt.cz <http://www.respekt.cz
***
Doplnovaci volby do Senatu Parlamentu CR
Prezident republiky vyhlasil doplnovaci volby do Senatu Parlamentu ve volebnim obvodu c. 12 a stanovil dny jejich konani na patek 31. rijna 2003 a sobotu 1. listopadu 2003. Dale vyhlasil rozhodnutim doplnovaci volby do Senatu Parlamentu ve volebnim obvodu c. 58 a stanovil dny jejich konani na patek 7. listopadu 2003 a sobotu 8. listopadu 2003. Hlasovani bude probihat pouze na uzemi Ceske republiky. Podrobnejsi informace naleznete na ceske verzi webovych stranek velvyslanectvi (www.czechembassy.org <http://www.czechembassy.org>) v sekci volby a referenda.
embassy-jb
***

Navrat na hlavni stranu