Navrat na hlavni stranu
Nejprve se omlouvame nasim ctenarum, ze nadpisy, ktere byly ve fontu BookmanCE tiskarna nebyla schopna vytisknout, ackoliv v minulosti to bylo mozne. Duvodem nedorozemeni byla zmena pocitace v tiskarne, o ktere jsme nebyli informovani. V internetovem formatu PDF jsou vsak v poradku. V nejnovejsim 18. cisle Satellitu je tecka za Torontskym filmovym festivalem. Dale jsme prinesli zpravu o zasedani Vykonneho vyboru CSSK. Vera Kohoutova pripravila profil Petr Mececka, ktery vystoupi o tomto vikendu na Masaryktownu. Petr Kohout prinasi vzpominku na Johnny Cashe. Zcela vsak Zcela znicena je povidka Predraga Matvejeviçe Most, ktery spojuje Vychod se Zapadem. O zapase Cesko-Holandsko, ktere zajistilo postup ceskym fotbalistum postup na ME v Portugalsku informujeme ve sportovni priloze.
Pokracujeme v ankete otazkou cislo 11:
: Reklama v televizi nas stoji spoustu casu. Objevuje se vsak i na kanalech, ktere jsou placene. Byli byste ochotni misto toho radeji platit vice za televizi, ktera by byla bez reklam?
Odpovedi muzete posilat E-mailem satellite1-416@rogers.com nebo faxem v Torontu a okoli na cislo (416) 530-0069, mimo Toronto na cislo 1-877-333-6371. Rovnez lze s patricnym predstihem pouzit postu. Uzaverka pro anketu je 3. rijna 2003. Uvedte prosim jmeno, misto, a zamestnani.
Ales Brezina

Navrat na hlavni stranu