Navrat na hlavni stranu

Co naleznete v Satellitu
V prvnim cisle Satellitu, ktery vysel ve ctvrtek 10. ledna Leta Pane 2002 naleznete zamysleni nad tim, jak nas vlastne pocitace deformuji. Uvodnik se jmenuje PF 2002 a internet. Dale zde naleznete radu pozdravu napriklad take od zpevaku Josefa Fouska a Pavla Dobese ci malirek Dorotky Zlatohlavkove a Vladeny Krykorkove.
Jelikoz je tot cislo venovano internetu, tak bychom vam take chteli sdelit nektere zakladni adresy. Satellite ma nyni webovou adresu:
www.satellite1-416.com,
diky ktere zde muzete nalezt i aktualni zpravodajstvi z Narodni hokejove ligy na adrese www.nhl.satellite1-416.com ci z Noveho divadla, ktere ma adresu
www.divadlo.satellite1-416.com.
Zrejme dulezity je i program krajanskych udalosti:
www.kalendar satellite1-416.com.
Kdyz uz jsme u toho internetu, pak obrazy Marie Gabankove jdou pro zmenu na adrese:
www.paintinggallery. net.
Josef Cermak pripravil zpravodajstvi z Ceskeho a Slovenskeho sdruzeni v Kanade. Ze slovenskeho tisku je zde clanek, o tom jak Bratislavcane slavili Silvina a z ceskeho tisku naopak jake problemy jsou se silnou korunou.
Vladimir Cicha si pochvaluje Vanoce v Povanocnim blues a Milos Suchma zase kritizuje redaktora Satellitu.
Mame zde clanek i o Mistrovstvi sveta junioru v hokeji. Vysledky a tabulky z ceskych a slovenskych hokejovych lig a rozhovory s ceskymi a slovenskymi hokejity: Robertem Reichlem, Richardem Zednikem, Jaroslavem Modrym, Lubomirem Visnovskym, s tojici ottawskych Senatoru a nakonec Martinem Eratem a Vladimirem Orszaghem.
Satellite si muzete objednat na telefonnim cisle 416-530-4222 nebo e-mailem satellite-416@satellite1-416.com.
***

 

Navrat na hlavni stranu