Satellite 1-416

NHL

Maple Leafs fandi i nejvetsi pritel cloveka

Po tretim utkani Toronto zije
Toronto-Philadelphia 4:1
(0:0, 3:1, 1:0)
Branky:
26. Mogilnyj 2 (Sundin), 27. Ponikarevskij 1 (McCabe), 36. Kilger 2 (Domi, Francis), 52. Tucker 1 (Leetch, McCabe) presilovka - 39. Amonte 3 (Zamnov, Pitkanen) presilovka. Strely na branku: 29:19. Presilovky: 5:2. Vyuziti: 1:1. Divaci: 19628. Stav serie: 1:2.

Radost torontskych nad druhou brankou
V uvodu utkani obe muzstva cekala na chybu soupere. V prvni tretine se do uniku dostal pouze Amonte, ale jeho brejk zlikvidoval vcasnym vyjetim domaci brankar Belfour. Toronto povzbuzovane vyprodanou Air Canada Centre se dostalo do prvni velke sance v 26. minute. Sundin vyslal Mogilneho, ktery zakoncil solovy najezd blafakem. O minutu pozdeji vystrelil od modre cary McCabe a jeho strelu tecoval Ponikarevskij. Treti gol pripojil z leve strany Kilger. Teprve za tohoto stavu zacali Letci utocit a pri presilovce se podarilo Amontemu dat jedinou branku Philadelphie. V zaverecne tretine se nechali Flyers zbytecne vylucovat a vysledkem byla ctvrta branka v siti Roberta Esche. Vstrelil ji ze sedmi metru pri presilovce pet na tri Tucker. Toronto pak do konce utkani kontrolovalo hru a zaslouzene zvitezilo. S prubehem utkani nebyl spokojen ani slovensky centr Michal Handzus:

Handzus v souboji s Tuckerem a Leetchem
MH: V prvni tretine jsme hrali jeste dobre, ale v druhe tretine jsme je nechali utocit, nehrali jsme dobre v obrane. Toronto vstrelilo rychle tri branky a zapas byl rozhodnuty.
ABE: Jak lze hodnotit predchozi dve utkani, ktera jste vyhrali?
MH:
Je neco jineho, kdyz hrajeme doma. Meli jsme vice sanci. Take nam zachytal dobre brankar. Vzdy jsme vstrelili prvni gol. Takze to pro nas dopadlo lepe nez dnes.
ABE: V cem se lisi serie proti Torontu a proti New Jersey?
MH:
Proti Devils se hral hokej nahoru-dolu. Vice se utocilo. V teto serii se bojuje o kazdy centimetr ledu. Je to narocnejsi serie.

Kaberle s Reichlem brani Roenickovi v rozehravce
ABE: Prekvapilo necim Toronto?
MH:
Vime, jak hraji. Mne osobne se hralo velice spatne. Nejnebezpecnejsi je prvni torontsky utok (Mogilnyj-Sundin-Roberts), ktery jsme v prvnich zapasech ubranili.
ABE: Co lze ocekavat od patecniho utkani v Torontu?
MH:
Bude to velmi fyzicke utkani a bude se hrat hodne do tela. Otazkou je, jak se s tim vyrovname.
Ales Brezina

Jedina branka Philadelphie

 

Satellite1-416.com

NHL