Satellite 1-416

NHL

Zdeno Chara s cislem 5

 

Reichel nejlepsim hracem utkani
Toronto-Ottawa 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)

Branky: 42. Domi 1, 57. Nieuwendyk 3 (Kaberle, Ponikarevskij). Strely na branku: 16:21. Presilovky: 2:2. Vyuziti: 0:0. Divaci: 19500. Stav serie 3:2.
Toronto Maple Leafs se ujalo v teto vyrovnane serii vedeni 3:2 na zapasy, ackoliv Senatori byli v prvnich dvou tretinach lepsim muzstvem. Ti vsak nedokazali vyuzit nekolika prilezitosti a trpelivost domacich slavila uspech v zaverecne tretine, kdy nejprve ujel Domi. Jeho strelu brankar Patrick Lalime vyrazil, ale ottawsky centr Smolinski poslal puk do vlastni branky. Toronto pak pozorne branilo a pokouselo se pojistit vitezstvi z rychlych protiutoku. To se Maple Leafs nakonec podarilo, kdyz po levem kridle ujel Tomas Kaberle. Presne prihral do stredu kluziste Nieuwendykovi, ktery po lede rozhodl utkani. V dresu Maple Leafs podal vynikajici vykon Robert Reichel, ktery byl vyhlasen nejlepsim hracem utkani.

Tomas Kaberle s cislem 15
Tomas Kaberle utkani zhodnotil takto: Bylo to pro nas velke utkani. Stav serie byl 2:2. Diky dnesnimu vitezstvi vedeme 3:2 je Ottawa pod tlakem. Zda se, ze stav 0:0 hraje pro nas. Ottawa pak prestava hrat svou hru. Objevuji se mezery v obrane. My mame pak vice sanci. Nutno rici, ze Edi Belfour byl opet pro nas oporou. Je to tezka serie, protoze obe muzstva se dokonale znaji. Za poslednich pet let, hrajeme spolu po ctvrte a temer vloni jsme hrali maximalni pocet zapasu. Doufam, ze i tuto serii dovedeme do vitezneho konce.
Ales Brezina

 

Pred brankou Ottawy

 

Satellite1-416.com

NHL