Satellite 1-416

NHL

Pata branka Toronta

Leetch pomohl
Toronto-NY Islanders 6:2 (3:0, 0:0, 3:2)

Branky:
8. Sundin 26 (Roberts, Leetch) presilovka, 13. McCabe 14 (Leetch, Mogilnyj) presilovka, 20. Reichel 9 (Berg, Pilar), 51. Roberts 23 (Pilar, Sundin), 53. McCabe (Leetch, Mogilnyj) presilovka, 57. Tucker 20 (Reichel, McCabe) - 56. Hunter 23 (Kvasa, Ronning), 60. Parrish 15 (Ronning, Weinhandl). Strely na branku: 24:18. Presilovky: 7:3. Vyuziti: 3:2. Divaci: 19422.
Toronto se dockalo posily do obrany, v ktere nastoupil poprve Brian Leetch. Jeho pritomnost byla na lede znat a trikrat asistoval pri presilovce. Karel Pilar nahral jednou pekne do jizdy Robertu Reichlovi, po druhe vystrelil a jeho strelu tecoval Roberts. V utkani zaznamenal svou devatou branku Robert Reichel. Zde jsou jeho postrehy:

Robert Reichel v souboji s Romanem Hamrlíkem
RR:
Jsou to dulezita vitezstvi. Snazime se byt, co nejlepsi ve vychodni konferenci. Opet se nam dari po serii neuspechu a muzstvo se dava opet dohromady. Myslim si, ze to byl dobry zapas a jiz po prvni tretine jsme vedli 3:0 a pak jsme jen kontrolovali hru.
ABE: Branka a asistence
RR:
Dostal jsem skvelou nahravku z obrany. Naznacil jsem strelu. Brankar proti mne vyjel. Polozil se a pak uz to bylo pohodlne zasunout puk do branky. Pri asistenci se jednalo o odrazeny puk, ktery zasahl Tuckera do kolena. To byl nahodny gol. Ale i takova branka svedci o tom, ze muzstvo bojuje az do konce.
ABE: Dnes mel vyborny zapas i Karel Pilar, ktery zaznamenal dve asistence.
RR:
Hraje vyborne a potrebujeme to, aby obranci dokazali nalezt volneho hrace pred brankou.

Brian Leetch na tiskové konferenci


ABE: V obrane hral dnes poprve Brian Leetch
RR:
Myslim si, ze bude velkym prinosem pro nase muzstvo, protoze patri k nejlepsim obrancum v NHL. Dnes to opet dokazal. Je to vyborny bruslar, se skvelou prihravkou. Je to presne to, co jsme potrebovali.
ABE: Souboj mezi Islanders a Buffalem je existencni. Tato muzstva bojuji o osmou pricku. Koho tipujes, ze postoupi do Stanley Cupu?
RR:
Tam je dost velky rozestup a Islanders to zrejme udrzi.
Ales Brezina

Kaberle pomaha Belfourovi

 

 

Satellite1-416.com

NHL