Satellite 1-416

NHL

Pred brankou Islanders

Navrat Tomase Kaberleho
Toronto-NY Islanders 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)

Branky:
10. Renberg 7 (Kaberle, Roberts), 58. Roberts 17 (Sundin, Renberg). Strely na branku: 21:25. Presilovky: 5:4. Vyuziti: 0:0. Divaci: 19367.
S napetim se ocekaval navrat Tomase Kaberleho, bez nehoz obrana Toronta Maple Leafs viditelne stradala. Tomas Kaberle spolu s Karlem Pilarem dopomohli k tomu, ze Belfourovo konto zustalo ciste. Navic se Tomasi Kaberlemu podarilo jednou asistovat pri dulezite prvni brance. Diky tomu byl take vyhlasen jako nejlepsi hrac utkani. Spolehlive zachytal tentokrat i Edi Belfour. V obrane Islanders nastoupili Roman Hamrlik a Radek Martinek. Hamrlik byl na lede pri prve brance, zatimco Martinek pri druhe. Pripsali si tedy oba po jednom zapornem bodu v hodnoceni plus/minus. Po zapase jsme se zeptali Tomase Kaberleho, jak se citil pri tomto navratu.

Tomas Kaberle v souboji s Asham.
TK:
Urcite jsem se na zapas tesil. Jestlize nehraji, tak se necitim nejlepe, obzvlaste kdyz pozoruji spoluhrace na lede. Nejhorsi na tom bylo, ze prisla dve zraneni kratce za sebou. Jsem rad, ze se ted citim lepe a doufam, ze budu hrat az do konce sezony.
ABE: Jak bys zhodnotil tento zapas?
TK:
Byl to tezky zapas, protoze jsme v posledni dobe nevyhravali. Zacali jsme jednoduse, coz na Islanders plati. Nebyl to krasny hokej, zadne velke nahravky. Dulezite je, ze jsme vyhrali 2:0. Cekali jsme na chybu. Jedna se stala v prvni tretine a druha v zaveru. Dobre zachytal Edi Belfour a vubec cele muzstvo zahralo dobre.
ABE: Prekvapilo te, ze jsi byl vyhlasen nejlepsim hracem utkani?
TK:
Jsem rad, ze jsem byl jednim ze tri nejlepsich hracu. Neni to vsak dulezite, dulezite jsou body na konci utkani.
ABE: Zaznamenal jsi jednu asistenci, mohl bys to popsat?
TK:
Meli jsme vyhodu, protoze melo nasledovat vylouceni. Nechtel jsem, abychom ztratili pasmo. Vedel jsem, ze kdyz to zkazim, tak ze rozhodci zapiska a videl jsem pred brankou Renberga, tak jsem mu poslal puk a on dal gol. Urcite mi to povzbudilo.
ABE: Jak vypada situace s Robertem Reichlem?
TK:
Uz se take tesi a doufejme, ze bude brzy zpatky, protoze divat se na druhe pri vlastnim zraneni, to nema zadny hokejista rad.
Ales Brezina

Roman Hamrlik (uprostred) na vlastni modre care.

 

Satellite1-416.com

NHL