Satellite 1-416

NHL

 


Ani tato strela Karla Pilare nenasla cil

Philadelphia z krize venku, Toronto v ni
Toronto-Philadelphia 0:4 (0:1, 0:3, 0:0)

Branky:
10. Fedoruk 1 (Amonte, Therien), 30 Handzus 9 (LeClair, Recchi), 33. Roenick 16 (Ragnarsson, Comrie) presilovka, 35. Handzus 10 (Johnsson, Pitkanen). Strely na branku: 34:24. Presilovky: 6:6. Vyuziti: 0:2. Divaci: 19456.
Behem dvou dnu dokazala Philadelphia, ktera se zdala v krizi dvakrat zdolat Toronto Maple Leafs, jenz trpi skutecne rozsahlou marodkou. V druhem utkani vzajemne serie prakticky rozhodlo pet minut v prostredni tretine, kdy Flyers trikrat skorovali, z toho dve branky si pripsal slovensky utocnik Michal Handzus, ktery byl vyhlasen nejlepsim hracem utkani. Po zapase byl proto obklopen novinari. Zeptali jsme se ho na dojmy z teto serie:

Michal Handzus strili ctvrtou branku Philadelphie


MH:
Pro nas to bylo velmi dulezite utkani, protoze se nam nedarilo a v poslednich ctyrech zapasech jsme prohrali. Zaroven to byl pro nas velky vikend a udelali jsme skvely vysledek proti nejlepsimu muzstvu v konferenci. Jsme radi, ze se nam to podarilo.
ABE: Mohl bys popsat dve branky, ktere jsi vstrelil, v utkani druhou a ctvrtou?
MH:
Pri druhe jsme dobre forcekovali, vsichni utocnici jsme se dotkli puku. Sli jsme pred branku a cekali jsme na odrazene puky a odrazilo se to ke mne a ja mel prazdnou branku. Pri ctvrte, slo o strelu od modre cary a mne to trefilo do ruky. Bylo to trochu nahodne.

Handzus v souboji s Hedinem
ABE: Pri ctvrte brance te obtezoval Belfour, jak to bylo neprijemne?
MH:
On hraje vzdy timto zpusobem. Takto ale hraji skoro vsichni brankari. Kdyz jdu pred branku, ocekavam, ze to tam nebude lehke. Dulezite bylo, ze to tam padlo. Par uderu mne nevytlaci od branky.
ABE: Byla to desata branka v teto sezone, kolik bys jich chtel zaznamenat?
MH:
Ja o tom tolik nepremyslim. Dulezite je, aby se muzstvu darilo a abychom vyhravali a ziskali Stanley Cup.
Ales Brezina
***

Michal Handzus se chysta precist si torontske noviny Satellite.

 

Satellite1-416.com

NHL