Satellite 1-416

NHL

Karel Pilar v souboji se Saku Koivu

Torontska stastna pulminuta
Toronto-Montreal 4:2 (0:1, 1:0, 3:1)

Branky:
24. Tucker 11 (Nolan, Jackman) presilovka, 49. Belak 1 (Antropov, Nieuwendyk), 60. Sundin 14 (Renberg, Pilar), 60. McCabe 6 do prazdne branky - 9. Dagenais 3 (Markov) presilovka, 42. Ribeiro 6 (Rivet, Dagenais). Strely na branku: 31:21. Presilovky: 5:2. Vyuziti: 1:1. Divaci: 19416.
O utkani rozhodla Sundinova branka 29 sekund pred koncem utkani, kterou pojistil McCabe strelou pres cele kluziste do prazdne branky pul sekundy pred koncem zapasu. Montreal dvakrat vedl. Nejprve strelou Degenaise z prave strany k prave tycce Belfourovy branky. Po druhe v zaverecne tretine, kdy prekonal Ribeiro Belfoura. Toronto dokazalo dvakrat vyrovnat. Nejprve Tuckerem, ktery si vymenil prihravku s Nolanem. Po druhe Belakem, ktery zaznamenal prvni branku v teto sezone. Pri treti, vitezne brance asistoval Karel Pilar. Proto jsme ho pozadali, aby zhodnotil utkani.
KP:
Myslim si, ze na Montreal moc neumime zahrat. Je to technicke muzstvo, se sikovnymi utocniky. Nakonec se nam vyplatilo, ze jsme hrali az do konce svoji hru.
ABE: Cekal jsi, ze to jeste otocite, kdyz byl minutu pred koncem stav utkani 2:2?
KP:
Montreal vedl o branku a nevypadalo to nejlepe, nakonec Belak dal po triceti nebo ctyriceti zapasech branku a my jsme meli vic stesti v zaveru.
ABE: Jak hreje pocit, ze jsi asistoval pri vitezne brance pul minuty pred koncem?
KP:
Hreje hlavne pocit, ze jsme vyhrali, aniz bychom museli jit do prodlouzeni. Vzdycky hreje pocit, kdyz nejakym zpusobem prispeji k vitezstvi, at je to jakymkoliv zpusobem.
ABE: Mohl bys to popsat?
KP:
Montreal stridal a nahodil puk do nasi tretiny. McCabe mi nahral od branky, ja prodlouzil Mats Sundinovi, ten si vymenil puk s Renbergem a jeho strela byla jeste tecovana.
ABE: Nasledovala ctvrta branka strelou pres cele kluziste do prazdne branky. Byla to nahoda?
KP:
Nebyla to zas takova nahoda. McCabe videl, ze uz nechybi mnoho do konce zapasu a proto se rozhodl riskovat. Kdyby chybelo dvacet nebo tricet sekund, tak by asi neriskoval.
ABE: V zaveru utkani byl zranen vysokou hokejkou Robert Reichel, jak to s nim vypada?
KP:
Nekolik stehu a tusim, ze prisel o jeden zub.
ABE: Jak stravis letosni Vanoce?
KP:
S pritelkyni si udelame ceskou veceri, dame si darky a pujdeme k Tomasovi Kaberelemu na veceri.
Ales Brezina

Reichel a Tucker boajuji s montrealskymi Kilgerem a Grattonem

 

 

Satellite1-416.com

NHL