Satellite 1-416

NHL

Reichel a Pilar bojuji s utocniky Rangers.

Bojovalo se o kazdy centimetr
Toronto-NY Rangers 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)

Branky:
11. Renberg 5 (Roberts), 29. Roberts 10 (Renberg, Klee) presilovka, 45. Renberg 6 (Roberts, Sundin) presilovka - 5. Lindros 5 (Kovaljev). Strely na branku: 36:29. Presilovky: 7:6. Vyuziti: 2:0. Divaci: 19430.
V dramatickem utkani nakonec rozhodly presilovky a dobra hra dvojice Renberg-Roberts, ktera se postarala o vsechny tri branky. Rangers si krome uvodu utkani, kdy skoroval z nahravky Kovlajova z prave strany Lindros, nedovedly poradit s dobrou obranou Maple Leafs. Toronto melo trochu stesti protoze pri prvni brance Renberga se puk odrazil od Malachovovy brusle. V utoku Rangers nastoupili ctyri Cesi: Nedved, Holik, Rucinsky a Hlavac, kteri castokrat svadeli souboje s obranci Karlem Pilarem a Tomasem Kaberlem. V utoku Maple Leafs hral pres devatenact minut Robert Reichel, ktereho jsme tentokrat pozadali o zhodnoceni utkani:

RR:
Dnes to byl tezky zapad. Obe muzstva hrala zodpovedne. Rozhodly presilovky. My jsme hrali dobre v oslabeni. Bylo to vyrovnane utkani.
ABE: Jak bys hodnotil ted naladu v Maple Leafs?
RR:
V muzstvu je pohoda. Snazime se v kazdem utkani bodovat, nechceme se dostat do snury, kdy bychom prohravali.
ABE: Drive nebo pozdeji vsak musi prijit utlum, jste na to pripraveni?
RR:
My nechceme, aby prisel. Chceme, aby se porad vyhravalo, aby forma byla nahore. Proto se vsichni snazi pracovat na drobnych ukolech, co nejzodpovedneji. To si myslim, ze rozhoduje.
ABE: Co je nejdulezitejsi pro to, aby tento entusiasmus zustal?
RR:
Hlavne to, aby si muzstvo verilo, stoprocentne se pripravilo na kazdy zapas a aby se udelalo maximum i tehdy, kdyz zapas nesedne.
ABE: Ktere utkani bylo zatim nejtezsi?
RR:
Vsechna utkani jsou tezka. Je jedno proti komu hrajeme. Nekdy jsou zapasy, kdy se uporne bojuje, ale vysledek tomu neodpovida.
ABE: V prvni casti souteze jste hrali hodne venku, jak to na vas pusobilo?
RR:
Kdyz se podivame na statistiky, tak v poslednich sesti, sedmi zapasech jsme hrali dobre. Pri tom jsme meli zajezd, kdy jsme temer nic nevyhrali, ale motivovalo nas to do dalsich zapasu.
ABE: Jak je prijemne pomysleni, ze ted uz mate cestovani za sebou?
RR: Ono je jedno, kde hrajeme. Nekdy je lepsi, kdyz hrajeme venku, nekdy doma, ale musim priznat, ze jsme radi, ze ty nejdelsi zajezdy jsou za nami.
ABE: Blizi se vanoce, jak je oslavis a co bys vzkazal nasim ctenarum?
RR:
Je to krasny svatek, hlavne pro deti, ktere se tesi na darky od Jeziska. Pro nase dve deti to bude asi nejvetsi zazitek. Pokud bych si neco mel prat, pak je to mir ve svete, aby lidi se meli radi a neumirali zbytecne. To by si mel kazdy uvedomit, ze to je to nejdulezitejsi.
Ales Brezina
***

 

Jan Hlavac

 

 

Satellite1-416.com

NHL