Satellite 1-416

NHL

Druha branka Toronta, na kterou nahraval Robert Reichel

Toronto pokracovalo ve viteznem tazeni
Toronto-Detroit 5:2 (0:1, 3:1, 2:0)

Branky:
23. Marchment 1, 34. Domi 3 (Reichel, Klee), 34. Roberts 9 (Sundin, Klee), 55. Sundin 10 (Roberts, McCabe), 56. Stajan 4 (Nieuwendyk, Nolan) - 20. Hull 15 (Schneider, Thomas), 35. Shanahan 10 (Yzerman). Strely na branku: 24:31. Presilovky: 0:2. Vyuziti: 0:0. Divaci: 19470.

Detroitsky Fischer bojuje s Tuckerem
V prvni tretine se vyckavalo na chybu soupere. Kdyz uz se zdalo, ze oba souperi odejdou do saten bez toho, ze by se jim podarilo zteci branku soupere, projel po prave strane Brett Hull, polozil si Belfoura a pod klacek vstrelil vedouci branku hosti. Ke zvratu doslo v druhe tretine, kdy nejprve Marchment v uvodu vyrovnal a pak ve 14. minute Toronto dvakrat behem 23 sekund skorovalo. Na druhou torontskou branku nahral Domimu Robert Reichel, treti vstrelil Roberts. Shanahanovi se sice podarilo snizit, ale v zaverecne tretine Sundin po solu a Stajan pecetili vitezstvi domacich. Za Toronto, krome Roberta Reichla, nastoupili i Karel Pilar a Tomas Kaberle. Za Detroit pouze Jiri Fischer. Dominik Hasek v tomto utkani nehral. Po utkani jsme se ho zeptali na duvod:
DH: Uz jsem chytal v poslednim utkani v St. Louis. Citim se vyborne. Ted uz to zalezi pouze na trenerech, kdy budu chytat. Chteji me ted trochu setrit.
ABE: Mel jsi nekdy problemy s trisly?
DH.
Mel jsem v Buffalu a mam urcite zkusenosti, proto jsem se rozhodl trochu zpomalit, aby se to nevleklo celou sezonu.
ABE: Byl jsi na stridacce, jak bys hodnotil toto utkani?
DH:
Bohuzel jsme prohrali. Torontu se dari a prehrali nas v utocne fazi a to rozhodlo.
ABE: Dvakrat jste behem utkani inkasovali dve branky behem jedne minuty. Neni to spise psychicka zalezitost?
DH:
Urcite, dnes rozhodla druha tretina, ale jeste to nebylo ztracene. V St. Louis se nam podarilo otocit zapas z 0:3 na 4:4. Tady se nam to nepodarilo.
ABE: Detroit je relativne vekove starsi muzstvo. Jaky to ma vliv na prubeh utkani?
DH:
Nemame problemy s fyzickou kondici, ale nejvetsim problemem je mnozstvi zranenych hracu. Tri, ctyri hraci jsou zraneni dlouhodobe. Dnes odstoupil i Steve Yzerman.
ABE: Jake to bylo, prijit po rocni prestavce?
DH:
Bylo to tezke, nehrat patnact mesicu a pak se vratit. Ale ted jiz je forma takova jako byla pred rokem.
ABE: Zmenil se hokej za tu dobu?
DH:
Zadnou zmenu nevidim. Zmeny pravidel se mi nedotkly. Moje vyzbroj je stejna. Je legalni, jak podle tehdejsich, tak i soucasnych parametru. Piska se stejne a stejnym zpusobem se brani.
ABE: Je nejaky rozdil z pohledu brankare mezi Vychodni a Zapadni konferenci?
DH:
Mozna Vychodni konference hraje trochu vic obranny hokej, ale to neplati o Torontu.
ABE: Toronto ma ted skutecne dobre muzstvo, ale i u nejlepsiho muzstva se nekdy dostavi krize
DH:
Kazde muzstvo ma dve, tri krize za rok. Zalezi na tom, jak dlouho ta krize trva, nektere ji ma dva, tri zapasy. Jine deset utkani a to je rozdil mezi dobrymi a spatnymi muzstvy.
Ales Brezina

Reichel v souboji s Maltbym

 

Satellite1-416.com

NHL