N‡vrat na hlavn’ stranu

Poh‡r Martina R‡zusa v Toronte

Klub Martina R‡zusa po prvýkr‡t usporiadal nielen kultœrno spoločenskœ akciu, ale tento raz  aj športovœ. Organiz‡tory podujatia manželia Eva a Peter Ostrihoňovci zvl‡dli svoju œlohu na výbornœ. Po najden’ sponzorov KMR i jednotlivcov, ktorým touto cestou vyjadrujeme vďaku, bolo možnŽ zakœpiť stolnotenisový hrac’ st™l. Turnaj sa konal 7.septembra t.r. v hale EvanjelickŽho kostola sv.Pavla v Toronte, zœčastnili sa ho dvan‡sti sœťažiaci v dvoch kateg—riach muži a ženy. Turnaj trval celŽ nedeľnŽ popoludnie. Večer o siedmej hodine  bolo vyhl‡senie výsledkouodovzdanie medajl’ a diplomou. V kateg—rii žien zv’ťazila Marie Crh‡kov‡, na druhom mieste sa umiestnila  Katar’na Koz‡kov‡ a na treťom Eva Ostrihoňov‡.

Výsledky boli veľmi tesnŽ. V mužskej kateg—rii sa ako prvý umiestnil Peter Ostrihoň, na druhom mieste Jirka Crh‡k a treťom Viliam Hrivň‡k. Podali  výbornŽ výkony.

Medzi sœťažiacimi upozornili na seba: Peter, Dagmar a Štefka Bartalošovci, Robert Ner‡d. Gratulujeme všetkým zœčastneným hr‡čom. Počas turnaja sa pod‡valo občerstvenie. Pr’tomn’ str‡vili v hernom  nadšen’, kr‡sne športovŽ odpoludnie, ktorŽ sme mohli uskutočniť aj vďaka manželom Ostrihoňovcom, so synom Martinom,ktorým KMR a my všetci srdečne ďakujeme. Už sa teš’me na druhý ročn’k poh‡ra Martina R‡zusa. Ver’me, že aj niektor’ z v‡s, mil’ čitatelia sa ho budete chcieť ho zœčastniť a zahrať si s nami. Teš’me sa na v‡s!

Klub Martina R‡zusa

***

 

N‡vrat na hlavn’ stranu