Navrat na hlavni stranu

Kampan Volim zo zahranicia
Vazeni krajania, mili priatelia,
Urad pre Slovakov zijucich v zahranici (USZZ) v spolupraci s obcianskymi zdruzeniami Slovenska migracia a Zdruzenie nezavislych expertov pre otazky dejin a zivota zahranicnych Slovakov rozbehol kampan na podporu zvysenia volebnej ucasti s nazvom "Volim zo zahranicia", preto by sme vas chceli poziadat o spolupracu.
Cielom tejto kampane je motivovat a informovat krajanov o pravach, ktore si v ramci volieb mozu uplatnit a maximalna aktivacia volicskeho potencialu zo zahranicia.
Urad vydal informacny material v elektronickej podobe, obsahuje vsetky informacie potrebne na to, aby si Slovak zijuci v zahranici mohol za zahranicia uplatnit svoje volebne pravo ako aj ine podporne informacne materialy na stiahnutie, ktore su volne siritelne.
Slovaci zijuci, studujuci a pracujuci v zahranici maju iste terminy, ZAREGISTROVAT sa musia do 20. januara 2012. Registracia moze prebehnut aj poslanim naskenovanych dokumentov emailom. Do 4. februara 2012 vam dorucia volebne listky a nasledne navratne obalky s hlasovacim listkom musia byt dorucene bud obci, alebo MiU Petrzalka najneskor 9. marca 2012.
Ako mozete pomoct?
Zapojenim sa do celosvetovej kampane prostrednictvom vasich krajanskych tlacenych alebo elektronickych medii poskytovat udaje o moznosti volieb vasim clenom, priatelom a znamym.
Podporne informacne materialy na stiahnutie ziskate na:
http://uszz.sk/kampan-volim-zo-zahranicia/

Presny postup ako volit postou zo zahranicia najdete na:
http://uszz.sk/ako-volit-zo-zahranicia/

V mene uradu, by som vam chcel tymto podakovat za zapojenie sa do kampane ,,Volim zo zahranicia".
Bol by som velmi radi, keby ste nas spatne informovali na info@uszz.gov.sk akym sposobom ste sa zapojili do kampane, pripadne ak by ste potrebovali ine informacie ku kampani.
Dakujem za spolupracu.
S pozdravom
JUDr. Milan Vetrak, PhDr.
predseda Uradu pre Slovakov zijucich v zahranici

Navrat na hlavni stranu