Navrat na hlavni stranu

Nova sezona Nokturen
Po skupine Zadruha, ktera vystoupi 16. zari na Masaryktownu bude druhym koncertem jedenacteho rocniku Nokturen vystoupeni predniho ceskeho pianisty Borise Krajneho v kostele sv. Vaclava 18. zari, ktere melo byt v 17 hodin, ale vzhledem ke vzpomince na Adolfa Tomana se uvazuje o presunuti na 19:30.
Na programu jsou dila Frederika Chopina, Ludviga van Beethovena, Bedricha Smetany a Gustava Mahlera.
Listky mozno zakoupit u dveri za 25 dolaru. Stale mate moznost si predplatit celou serii sedmi koncertu v hodnote 150 dolaru, coz je nejlepsi cena v Torontu pro tak vysoce kvalitni kulturni podnik. Poradatelum velmi pomuze, kdyz lide maji predplatne, protoze vedi kolik jidla maji pripravit po koncerte. Je to take mensi administrativni zatez. Posluchaci, kteri maji predplatne mohou mit hrejivy pocit, ze podporuji nase koncerty a tuto podporu, jak moralni, tak financni, potrebujeme. Jen v minule sezone jsme ztratili sest predplatitelu. Potrebujeme nove posluchace, abychom mohli pokracovat.
Kvalita vsech koncertu je vysoka, zveme spickove interprety z celeho sveta, vetsinou ceskeho nebo slovenskeho puvodu. V minulosti to byli Eva Urbanova, Zdenek Plech, Radim Zenkl, Antonin Kubalek a kvarteta Panochovo, Zemlinskeho, Kocianovo atd. proste spickovi umelci, ktere neuslysite ani v Praze nebot jsou vetsinou na cestach.
Podporte ceskou kulturu v Torontu, prijdte si poslechnout ty nejlepsi.
Info: 289/234-0264,
nebo
www.nocturnesinthecity.com
mk

Navrat na hlavni stranu