Navrat na hlavni stranu

Plzen unika
V 22. kole hostilo posledni Usti prvni Plzen a podle toho to take vypadalo. V polocase vedli hoste dvema goly Bakose a jednim Petrzely 3:0. V zaveru pridali jeste po brance Bystron a Duris. Druha Sparta zavahal v Jablonci a prohrala zde 1:2. Omluvou muze byt, ze ji poskodil rozhodci Hrubes, ktery uznal neregulerni druhy jablonecky gol. Brno si zkomplikovalo situaci prohrou doma s Teplicemi. Viteznou branku hosti vstrelil pet minut pred koncem Rosa. Slavia vcele se ctyricetiletym brankarem Vaniakem potvrdila, ze ma dobrou obranu, stred hriste, ale strelecky se stale trapi a tak na ukazateli skore bylo po zapase s Hradcem 0:0. Stejne se skoncily i zapasy Liberec-Ostrava a Budejovice-Slovacko. Radovali se naopak Bohemians, kteri zdolali Pribram 1:0 na jejim hristi. V souboji o ctvrte misto porazila Boleslav OIomouc 2:0.
***
Corgon liga
Na Slovensku se hralo 24. kolo: Kosice-Bystrica 2:1, Zilina-Slovan 0:0, Dubnica-Ruzomberok 0:0, Presov-Senica 0:1, Zlate Moravce-Trnava 1:0 a Dunajska Streda-Nitra 1:2.
***
Kvalifikace ME
V utkani roku, jak byl oznacovan zapas v Grenade mezi mistry sveta Spanelskem a Ceskem se ujali nasi fotbaliste vedeni v 29. minute Plasilem, ktery poslal mic do praveho dolniho rohu Casillasovy branky. Spanele vsak dokazali otocit zapas dvema goly Villy v rozpeti tri minut v druhem polocase. Vyrovnavaci gol byl po zemi, vitezny z penalty. V druhem zapase skupiny I pak Cesi porazili v Budejovicich Lichtenstejnsko 2:0 (3. Baros, 70. Kadlec) a jsou na druhem miste o sest bodu zpet za Spanelskem. Slovensko zvitezilo ve skupine B v Andore tesne 1:0 a je s 10 body treti, ale ma stejne bodu jako vedouci Irsko a druhe Rusko.
***

Navrat na hlavni stranu