Navrat na hlavni stranu

Toronto FC porazilo Colorado 1:0
Prestoze bylo v poslednich dnech kvalitniho fotbalu v televizi vice nez dost a mnohe sedacky na BMO field v Torontu byly prazdne a navic se utkani hralo nezvykle v prave poledne, byla zde fotbalova atmosfera, kterou dokonale vylepsil mlady habessky utocnik Fuad Ibrahim, ktery vstrelil v 61. minute viteznou branku Toronta FC. Toronto tak s 22 body ze 14 zapasu je ve Vychodni konferenci MLS na tretim miste. Colorado je pro zmenu treti v Zapadni konferenci.
abe
***
Sparta v Lotyssku nezavahala, neskodne Liepaji nasazela tri goly
Liepaj-dos,Sport.cz-Prakticky uz po prvnim zapase druheho predkola Ligy mistru mohou fotbaliste prazske Sparty pomyslet na pristiho soupere. V Lotyssku Chovancuv tym zahy poznal, ze Metalurg Liepaja opravdu neni protivnikem, ktery by mohl ceskym sampionum zpusobit vaznejsi potize. Letensti vyhrali 3:0, a tak do odvety, ktera se hraje pristi stredu v Praze, pujdou s kralovskym naskokem.
Prvni branku vstrelil ve 37. minute Kadlec, ktery byl odmenen za svou aktivitu. Nabehl si na prihravku Zofcaka a prudkou kriznou strelou k tyci otevrel skore. Domaci si do prestavky stihli jen vykoledovat prvni zlutou kartu.
V nastupu do druhe pule jiz mohla byt pohoda Prazanu uplna. Matejovsky pritukl mic Wilfriedovi a africky utocnik predvedl lahudku. Zbavil se trojice protihracu a presne umistenou strelou pojistil slibny naskok.
V 58. minute pak skore jeste narostlo. Durazny Wilfried vybojoval mic, obhodil si vybihajiciho brankare Spoleho a v exhibicnim tempu pohodlne zakoncil do opustene branky. To byl vymluvny obrazek ilustrujici rozdil v kvalite obou protivniku. Bylo rozhodnuto a Lotysi se jiz na nic nezmohli, zatimco Sparta mohla v klidu kombinovat a setrit sily na dalsi zapasy.
Divaci: 2750.
Slovensky mistr Zilina prohral prekvapive na Malte 0:1 s FC Birkirkara.

 

Navrat na hlavni stranu