Navrat na hlavni stranu

Gambrinus liga po prestavce pokracovala
V 6. kole byla skutecne uroda nerozhodnych vysledku. Pozoronost se soustredila na zapas vedoucich tymu Slavie a Ostravy. V peknem utkani vsak nepadla ani branka a zapas se skoncil 0:0. Ani v Jablonci divaci v utkani s Bohemians branku nevideli. Vitkoria Zizkov hrala doma s Libercem 1:1 a stejnym vysledkem se skoncily i zapasy: Olomouc-Brno, Plzen-Zlin a Mlada Boleslav-Most. Hodne se hovorilo o utkani Teplice-Sparta 2:1. V zaveru utkani se zapas vymkl z rukou rozhodcimu Kocianovi a po predchozi zlute karte vyloucil spartanskeho kapitana Tomase Repku, ktery pri odchodu ze hriste uderil i kameramana Ceske televize. Tomas Repka ma zastavenou cinnost na sedm zapasu. Spokojeni mohli byt pouze divaci na Kladne, ktere rozdrtilo Budejovice 5:1, kdyz dve branky vstrelil Jeslinek.
Senzaci 7. kola byla prohra vsech ctyr vedoucich tymu v tabulce. Jiz v sobotu nestacily Teplice ve Zline a prohrali brankou Zubka, zatimco Liberec brankami Nezmara a Blazka ziskal prvni tri body za vitezstvi nad Plzni 2:0. Magnetem kola bylo "vrsovicke" derby. Slavia poprve od lonskeho jara okusila horkost porazky, kdyz pred skvelou atmosferou v Dolicku inkasovala prvni branku po hlavicce Kunaska. V zaveru utkani Skoda zvysil na konecnych 2:0. Obrana ostravskeho Baniku nestacila na oloumockeho Hartiga, ktery jednu branku dal a pri druhe vylozene sanci byl faulovan ostravskym brankarem Vaskem, ale rozhodci Jilek penaltu nenaridil. Ostrava tak prohrala pred 11045 divaky 0:1. V Brne se darilo nahradnikovi Milanu Pacandovi, ktery dvema strelami rozhodl o vitestvi domacich nad Jabloncem 2:1. Ve zbyvajicich zapasech Most remizoval s Kladnem 2:2 a Budejovice s Zizkovem 1:1.
***
Slovenska liga Corgon
9.KOLO:
Dubnica-Zl.Moravce 4:1 (2:0), Trnava-Zilina 4:1 (2:1), Senec-Artmedia 2:3 (1:2), Banska Bystrica-Slovan 0:0, Nitra-Ruzomberok 3:0 (1:0), Kosice-Trencin 4:0 (0:0).
10.KOLO: Kosice-Nitra 2:1 (1:1), Ruzomberok-Banska Bystrica 2:2 (0:1), Slovan-Senec 3:0 (1:0), Zilina-Dubnica 4:1 (2:1), Trencin-Zl.Moravce 4:0 (1:0), Artmedia-Trnava 3:1 (1:1).

Navrat na hlavni stranu