Navrat na hlavni stranu

Ruzomberok slovenskym mistrem
35.KOLO - 27. maj 2006: Banska Bystrica-MFK Ruzomberok 0:5, AS Trencin-Artmedia 3:1, Inter Bratislava-MSK Zilina 1:1, Spartak Trnava-Matador Puchov 1:0, FC Nitra-FK ZTS Dubnica 2:2. 
36.KOLO - 31. maj 2006: FK ZTS Dubnica-Banska Bystrica 0:0, MFK Ruzomberok-AS Trencin 3:0, Artmedia-Inter Bratislava 1:0, MSK Zilina-Spartak Trnava 2:1, Matador Puchov-FC Nitra 1:0.
Priprava na MS
CESKO-SAUDSKA ARABIE 2:0

Ocekavane vyhry, kterou zaridily gol Barose a penalta Jankulovskeho, dosahli cesti fotbaliste v priprave se Saudskou Arabii. Narodni tym ale v Innsbrucku proti souperi patricimu mezi papirove nejslabsi celky nadchazejiciho svetoveho sampionatu zrovna nepresvedcil. Bylo videt, ze hraci toho v zaveru narocneho seefeldskeho soustredeni maji plne zuby. "Bereme to jako vydareny zaver osmidenniho treninkoveho bloku. Neinkasovali jsme gol a az na jedno velke nedorozumeni hrali poctive v obranne fazi. Porad tam vsak je dost veci, ktere se musi spravit," rekl trener Karel Brückner. Branky: 15. Baros, 90.+2 Jankulovski z pen. 4000 divaku, polocas 1:0.
***
CESKO-KOSTARIKA 1:0
Po velmi rozpacitem vykonu zachranil vitezstvi s Kostaricany Lokvencuv gol. Hraci v hodne kombinovane sestave, v niz cesky tym v utery v Jablonci nastoupil, jako by se videli na travniku poprve a presna prihravka nebo strela jim delaly velke potize. Branka: 82. Lokvenc. 6244 divaku, polocas 0:0.
***
CESKO -TRINIDAD A TOBAGO 3:0
Prvni polocas stacil ceskemu tymu k viteznemu louceni pred odletem na svetovy sampionat do Nemecka. Na zaplnene a prijemne naladene Letne se v sobotu v podvecer do site ucastnika MS Trinidadu a Tobaga trefil dvakrat Koller a jednou Nedved, oba po delsi strelecke odmlce zavinene absenci v reprezentacnim muzstvu. Kouc Karel Brückner absolvoval na lavicce narodniho tymu padesate oficialni utkani. Branky: 6. a 40. Koller, 22. Nedved. 15 910 divaku, polocas 3:0. Cesko: Cech - Grygera, Rozehnal, Ujfalusi, Jankulovski (79. Mares) - Poborsky (61. Stajner), Polak (61. Heinz), Nedved (82. Jiranek), Plasil - Koller (61. Lokvenc), Baros (46. Sionko).

Torontsti Lynx poprve remizovali s Virginii 0:0

Foto z utkani


Navrat na hlavni stranu