Navrat na hlavni stranu

Anketa
Posledni otazka znela: Jak se umisti letos cesti hokejiste na olympiade v Turinu a fotbaliste na MS v Nemecku?
Vetsina ctenaru ocekava, ze Cesti hokejiste privezou bronzove medaile, Slovensko pak bude pate. Na MS v kopane se ocekava postup ze skupiny, ale to bude vse. Zde jsou odpovedi, ktere jsme dostali e-mailem pred zahajenim OH:
Jana a Ivan Berkovi, Kanada: Podle naseho nazoru se Cesi umisti na 1. miste v hokeji na Olympiade v Turinu a fotbaliste na 1. miste v Nemecku.
Miloslav Bonner, Praha: Ja strasne nerad tipuji, ale kdyz uz tak uz: Hokej na Olympiade 2006: Cesi budou hrat semifinale a vypadnou, budou hrat o bronz a prohraji na penalty, takze 4. misto!!!! Slovaci vypadnou ve ctvrtfinale!!!! Fotbal na MS 2006: Postoupime ze skupiny, ale to bude vse, potom hned vypadneme!!!! Proste zadny Rim 1934, ani Chile 1962, ale ani Italie 1990!!!!
Jaroslav Kirchner, Praha: Cesi v Turi*nu skonci* na 3. miste a Slovaci se probojuji do ctvrtfinale.
Petr Krejci, Praha: Jak jsem Ti jiz psal, tak tomu vubec nerozumim, ale kdyz jinak nedas, tak dobre: V hokej budu Slovaci druzi a pokud bude eskalovat vladni krize, tak prvni, my Cesi pak pati. A ve fotbale Cesi nepostoupi ze zakladni skupiny.
Jakub Lanik, Ostrava: Cesi na OH obsadi 3. misto, Slovaci 5. Na MS skonci cesti fotbaliste 4.
Petr Ruzicka. Teplice: Nasi hokejisti si myslim skonci s medaili budou nejspis tak treti. Slovaci skonci do 8. mista tak nejspis 6.misto.Fotbalisti dojdou dost daleko ale myslim ze to na medaili nebude stacit osobne bych to videl tak na umisteni mezi osmi.
B. Sherriffova, Mississauga: Drzim nasim sportovcum palce. Pamatuji se na posledni Evropsky pohar a na rozhodujici branku, ktera v poslednich minutach zapasu s Reckem ukoncila nadeje ceskeho muzstva. Mrzelo me to tehdy m.j. i proto, ze se nase komunita nedostala do torontskych televiznich novin. Televizni tym to mel pak snadne, najit rozjasane Reky na Danforthu. Zde v Torontu je totiz zvykem - Kanada se neucastni - ze lide projevuji fandovstvi tymum ruznych zemi tim, ze zdobi sva auta vlajeckami. Tesim se, ze Cesi budou dlouho postupovat, abych tentokrat mohla obcas potkavat auta s nasi cervenomodrobilou vlajeckou. Ostatne, na nasem aute budou vlajky dve, ceska a pak anglicka - se svatojirskym krizem.
Zdenek Vesely, Praha: Kdyz jinak nedas....... 1) Hokej - OH: Cesko - bronz, Slovensko - 5.misto 2) Fotbal - MS: ctvrtfinale konec - s Brazilii. Nejsem zasadne fanaticky priznivec a pokud nas kterykoliv souper bude lepsi, necht vyhraje. Ten fanatismus kolem fotbalu i hokeje, jak tak vnimam, je dilkem lidi, kteri sami v podstate nikdy ani nepropotili tricko v jakemkoli sportovnim odvetvi
Otazka pro nektere z pristich cisel. Kdybyste si mohli vybrat restauraci podle sveho prani, v ni jidlo, ktere mate nejradeji a k tomu by byl napojovy listek zdarma, jak byste si pocinali?

Odpovedi muzete poslat pouze e-mailem na adresy: abe@zpravy.ca nebo abe@zpravy.org ci abe@satellite1-416.com.
abe

Navrat na hlavni stranu