Navrat na hlavni stranu

Anketa
V posledni dobe jsme ponekud zanedbali nase ankety. Posledni anketni otazka byla v cisle 17. a otazka znela:
Kolik hodin se ma clovek denne divat na televizi a ma se divat pouze na programy, ktere si dopredu vyhleda? Mate oblibenou televizni stanici?
Radovan Holub, publicista, Spicak: Ja myslim, ze se ma divat selektivne, jen na vybrane porady, tedy chodit na televizi jako do kina. Jinak hrozi zblbnuti. Dulezita je publicistika. Ta je v televizi nejprogresivnejsi zanr. Celkove: televize je medium, diky nemuz se ti, co nemaji co delat, divaji na ty, kteri neumi delat vubec nic.
Petr Krejci, politicky poradce, Praha: Divat se na televizi vyzaduje jistou davku odvahy, zvlaste kdyz se divam na zpravy. Povetsinou se pozde v noci ci casne rano divam na prirodovedne nebo historicke dokumenty. Pak na mistrovstvi v hokeji a ve fotbale a na vysledky voleb. Jinak znam prijemnejsi zpusoby jak si podlamovat zdravi, nez se divat na televizi.
Petr Ruzicka, hudebni manazer, Teplice: Myslim si ze na TV se mam divat kdyz mam cas a chut se podivat na neco, neni to jako chodit do kina. Obcas bych ale radsi tu televizi ani nemel doma, bylo by to lepsi kvuli casu ktery bych mohl daleko lepe vyuzit .Nejradeji se koukam na CT 2.
Mia Ullman, Nemecko: Rozumny clovek by mel vrhnout v tomto case televizni pristroj z okna, a pres rozbitou fugu se podivat, jak je ten svet ausgerechnet v tomto case nadherne frivolne barevny.
Anketni otazka pro nektere z pristich cisel: Ceskoslovenske sdruzeni v Kanade se rozhodlo vyznamenat bratry Masiny Masarykovou cenou. Nekolikrat jsme o tomto pripadu psali. Souhlasite s timto vyznamenanim?
Odpovedi muzete poslat faxem: 416/530-0069 mezimestsky: 1-877-333-6371 nebo e-mailem na adresy: abe@zpravy.ca nebo abe@zpravy.org ci abe@satellite1-416.com.
abe

Navrat na hlavni stranu