Navrat na hlavni stranu

Anketa
Nase posledni otazka znela: Kde stravite nebo kde byste chteli stravit letosni dovolenou?
Ing Josef Bartosek, duchovni, Hradec Kralove:
Rozhodnu se na posledni chvili.
Petr Krejci, politicky poradce, Praha: Nastesti jsem si jiz cast dovolene vybral. Na jare jsem byl v Parizi a oddechoval si od politiky. Nyni se potim v Praze, a protoze doslo ke stranickemu puci v socialni demokracii, tak asi dalsi dovolenou si vezmu patrne az v zari. Chtelo by se mi pobyt nekde v mirnych horach v Cechach nebo na Slovensku. Zda se to zdari jest vsak ve hvezdach.
Ondrej Neff, publicista, Praha: Dovolenou travim v pohybu - mam za sebou tydenni motocyklovy pobyt v Italii a pred sebou tydenni pobyt na plachetnici v Chorvatsku.
Petr Ruzicka, hudebni manazer, Teplice: Dovolenou - nekde u more, ale tam, kam nejezdi nasinec, tedy bud Spanelsko - Baskicke pobrezi je senzacni, nebo Bretan, tam to taky neni spatne, ale nejspis pojedu s kapelami az v zari do Kalabrie a tam se taky moc nejezdi, protoze to je moc daleko. Jednou bych chtel vyrazit zpet na Rujanu, tedy do NDR, tam, kam jsem za komaru jezdil s nadeji, ze bude lepsi pocasi a voda bude alespon 18 stupnu tepla. Slysel jsem, ze je tam strasne draho a voda stale stejne tepla.
M. Ullman, Nemecko: No u me je to jasny, ja budu zase ve "svem" kralovstvi na Valachoch (jinak si to pry propachtoval Bolek Polivka, jako valassky kral.) Rostou tam hribove, a lidi v hospodach jsou jeste, chvala Panubohu, uplne normalni... No, sem tam se trosicku poperou, ale to je valassky soul!!!!! No, a tak je to porad. Kez by byly tak jasne vztahy i v politice.
Mikulas Vymetal, duchovni, Praha: Letosni dovolenou stravim v Izraeli - a udelam si ji az v zari.
Otazka pro pristi cislo: Behem padesati let by mela klesnout ceska populace na polovinu a znacne zestarnout. Tato situace neni pouze v CR, ale i v ostatnich evropskych zemich a Kanade. Mela by se zmenit imigracni politika v techto zemich?
Odpovedi muzete poslat postou, faxem: 416/530-0069 mezimestsky: 1-877-333-6371 nebo e-mailem na adresy: satellite1-416@rogers.com nebo abe@zpravy.org.

Navrat na hlavni stranu