Navrat na hlavni stranu

Divadelni most Toronto-Praha
V poradi jiz treti spoluprace mezi Studiem Ypsilon z Prahy, ve kterem ucinkuji studenti z Katedry alternativniho divadla Divadelni akademie muzickych umeni (DAMU), studenti z divadelniho programu University of Toronto ve Scarborough a herci z domorode divadelni skupiny De-ba-jeh-mu-jig, kteri ziji a pracuji na Manitoulin Island na pobrezi jezera Huron. Prave se vratili z velice uspesneho ctrnactidenniho pobytu v Praze, kde hrali spolecne predstaveni Myty, ktere nas spojuji - Myths That Unite Us v divadle Studia Ypsilon a take v Naivnim divadle v Liberci. Nasi indiansti kolegove hrali v Praze predstaveni A Trickster Tale (Sprymaruv pribeh), taktez v Ypsilonce.
Predstaveni v Torontu se konaji v nedeli 30. kvetna, MYTHS THAT UNITE US - ve 20 hodin v Leigha Lee Browne Theatre na University of Toronto ve Scarborough. V pondeli 31. kvetna, MYTHS THAT UNITE US - ve 20 hodin v Leigha Lee Browne Theatre na University of Toronto ve Scarborough. V utery 1. cervna, MYTHS THAT UNITE US - ve 20 hodin vecer v Robert Gill Theatre, 214 College Street, Toronto. Treti poschodi. Divadlo je na rohu College St. a St.George, vchod z ulice St. George. Toto predstaveni je venovano Josefu Cermakovi a Josefu Skvoreckemu k jejich osmdesatinam. Ve stredu 2. cervna divadelni skupina De-ba-jeh-mu-jig hraje svoje predstaveni A TRICKSTER TALE, ktere napsal indiansky dramatik Tomson Highway, v Leigha Lee Browne Theatre na University of Toronto ve Scarborough, ve 20 hodin vecer. Ve ctvrtek 3. cervna hraje Studio Ypsilon svoje predstaveni FRANZ K. JE Z PRAHY od Jana Schmida a Jana Kolare. Hudba Jan Jiran. V Leigha Lee Browne Theatre na University of Toronto ve Scarborough, ve 20 hodin. Ve stredu 9. cervna, MYTHS THAT UNITE US, v divadle Moyse Hall, na McGill University v Montrealu v 19:30 vecer.
Vsechna predstaveni jsou zdarma, ale rezervace je nutna, vzhledem k omezenemu poctu mist. Pro rezervace volejte 416/287-7007. Pokud se vam ozve zaznamnik, zanechte zpravu na ktere predstaveni chcete prijit a kolik listku potrebujete. Zavolame vam zpatky s potvrzenim. Potvrzene listky budou na vase jmeno u pokladny v prislusnych divadlech. University of Toronto ve Scarborough je na 1265 Military Trail. Roh Ellsmere a Military Trail. Z Hwy 401 vyjezd Morningside. Na konci rampy zatocte doprava, jedte po Morningside k prvnim svetlum, zatocte doleva a za dalsimi svetly uvidite univerzitu.
***

Navrat na hlavni stranu