Jeste jednou povodne!
Konkretni pomoc

Jak pise Josef Cermak ve zpravach Sdruzeni CSSK sbirka na povodne Flood Fund Relief zdarne pokracuje. Seky muzete poslat na adresu Sdruzeni CSSK, 740 Spadina Ave., Toronto, M5S 2J2 a dostanete zde potvrzeni pro danovy odpis. Pokud vsak chcete pomoci konkretni rodine, rozhodli jsme se s ceskym novinarem Radovanem Holubem vam predstavit v kazdem cisle jednu rodinu, ktera byla vazne zasazena povodnemi nebo prisla temer o vse. V Ceske republice nejsou celkem problemy s proplacenim seku ve Sporitelne nebo v jinych bankach, pouze to trva urcitou dobu a vy pokud se rozhodnete podporit primo takovou rodinu, zaslete jim jakoukoliv pomoc primo. Pochopitelne nebudete mit danovy odpis. Vzdy jsme pozadali, aby se nam tato rodina predstavila.
Dnes tedy predstavujeme pani Miroslavu Ondrackovou, Maredova 27/II, Veseli nad Luznici. Telefon: 011-420-603-175-412.
Napsala nam: Je mi 40 let a jsem vypravci vlaku. Muj syn Jan studuje gymnazium, je mu 15 let. Moji matce je 72 let a je v duchodu. Bydleli jsme v prizemnim dome na soutoku dvou malych rek - Luznice a Nezarky v malem mestecku Veseli nad Luznici. V srpnu se ale tyto male reky promenily ve valici se zivel, ktery nam zcela zaplavil dum. Museli jsme rychle opustit svuj domov. Po tydnu kdyz voda konecne ustoupila byly vsechny nase veci zcela znicene a zdivo domu popraskane. Voda dosahla vysky 160 cm. Nemuzeme v dome bydlet, protoze jej musime opravit. Verime, ze s pomoci pratel se nam to podari, protoze v dome bydlime jiz pata generace. Miroslava Ondrackova
Pokud chcete jakkoliv pomoci, mate moznost. V pristim cisle otiskneme dalsi pribeh. V tomto serialu budeme pokracovat az do konce roku.
***

Navrat na hlavni stranu