Navrat na hlavni stranu

Robert Reichel oslavi vanoce tak jako doma
Posledni predvanocni vikend se stretli hraci Toronta Maple Leafs dvakrat s Buffalem Sabers. Prvni zapas v Buffalu se skoncil 3:3 v druhem zvitezilo Toronto 3:2. Toronto si tak udrzelo vedouci pozici ve Vychodni konferenci. Buffalu naopak pribyly vrasky na cele. Jak hodnoti tuto serii torontsky Robert Reichel.
RR:
Chteli jsme vyhrat, protoz mame s Buffalem neuspesnou bilanci a konecne se nam to podarilo. Byla to tezka serie, ale dodala nam sebeduveru.
ABE: Mohl bys porovnat oba zapasy?
RR:
Oba zapasy byly dulezite. Malokdy se Torontu podarilo udelat v Buffalu slusny vysledek. Tentokrat muzeme byt spokojeni, jak s vysledkem v Buffalu, tak v Toronte.
ABE: Jak jste s Tomasem Kaberlem prijali nominaci do olympijskeho muzstva.
RR:
Neprekvapilo mne to, protoze zde uz byly naznaky predem. Bude to zrejme muj posledni velky turnaj a rad se na nej pripravim. Tomas naproti tomu na zadnem nebyl a tak se na nej tesi. Jsem rad, ze se do muzstva dostali i mladsi hraci.
ABE: Prvni vanoce v Toronte?
RR:
Bude to zase neco jineho, ale cesky zpusob oslavy vanoc stale drzime a opet si udelame ceske vanoce.
ABE: Jak dlouho budete mit volno?
RR:
Mame sraz 26. prosince na letisti a od te doby budeme do konce roku na cestach. Prvni zapas v novem roce hrajeme v Torontu az proti Ottawe 5. ledna. Mezitim sehrajeme pet zapasu venku.
ABE: Travis opet vanoce mimo domov, jak prijimas tuto skutecnost?
RR:
Uz jsem si zvykl, patri to k hokejovemu zamestnani a nic se s tim neda delat.
S Robertem Reichlem rozmlouval Ales Brezina
***

 

Navrat na hlavni stranu